Від малосольних помідорів з часником, приготованих за цим рецептом ніхто, точно не відмовиться. Щобільше готуються вони дуже просто і швидко, а смак таких томатів - дивовижний.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • 1 кг помідорів середнього розміру
  • 1,5 л води
  • 4 ст. л. солі
  • 2 ст. л. цукру
  • 1,5 ч. л. оцту
  • 5 гілочок кропу
  • 1 корінь петрушки
  • 3 лаврових листки
  • 2 листки смородини
  • 4 листочки вишні
  • 6 горошин чорного перцю
  • 1/3 ч. л. насіння гірчиці
  • 1/3 ч. л. паприки
  • 2 гвоздички
  • 6-8 зуб. часнику.

Малосольні помідори, скріншот: YouTube
Малосольні помідори, скріншот: YouTube

Малосольні помідори, скріншот: YouTube
Малосольні помідори, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Львів'яни врятували від страшної долі 13 малюків: "Хотіли зняти шкури"

У Києві розстріляли Mercedes і залишили "подарунок" для копів: "Тебе попередили"

У Харкові обстріляли переповнений трамвай - бите скло і крики по всій вулиці

Катерина Бужинська готова до зустрічі Білого Бика, повз таку красу не пройде ніхто

Показати ще

Приготування:

Помідори миємо і надрізаємо трохи збоку, вставляємо різані зубчики часнику. Укладаємо помідори в каструлі або банку пересипаючи сіллю, цукром, спеціями і приправами. Кип'ятимо воду. Вистоюємо її протягом 1-2 хв і заливаємо помідори.

Тепер додаємо оцет і накриваємо кришкою. Після того як каструлька або банка повністю охолоне, її потрібно поставити в холодильник. Через 10-12 годин малосольні помідори вже готові. У цьому розсолі їх можна тримати скільки завгодно. Але через тиждень це вже будуть не малосольні, а солоні помідори, що теж дуже смачно!

Малосольні помідори, скріншот: YouTube
Малосольні помідори, скріншот: YouTube

View this post on Instagram

От таких малосольных помидоров с чесночком никто не откажется. Готовятся очень просто и быстро, вкус - изумительный.😋 🍅 Для малосольных помидор нужно: На 1 кг помидоров среднего размера 1.5 л воды 4 ст.л. соли 2 ст.л. сахара 1.5 ч.л. уксуса 5 веточек укропа 1 корень петрушки 3 листа лаврушки 2 листа смородины 4 листика вишни 6 горошин чёрного перца 1/3 ч.л. семян горчицы 1/3 ч.л. паприки 2 гвоздички 6 – 8 зуб. чеснока. В принципе, если что-то из предложенного объема специй у вас отсутствует не страшно, можно делать и не с полным набором. Приготовление: Берем помидоры, моем и надрезаем немного сбоку, вставляем резаные зубчики чеснока. Укладываем помидоры в кастрюли или банку пересыпая солью, сахаром, специями и приправами. Воду кипятим. Выстаиваем её 1 – 2 мин. и заливаем помидоры. Теперь добавляем уксус и накрываем крышкой. После того как кастрюлька или банка полностью остынет, её нужно убрать в холодильник. Через 10 – 12 часов наши малосольные помидоры уже готовы. В этом рассоле их можно держать сколько угодно, просто через недельку (если останутся) это уже будут не малосольные, а соленые помидоры. Что тоже очень вкусно! Если понравился рецепт, оставь любой отзыв👇😊

A post shared by Легкие рецепты (@legkie_retceptiki) on

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гарбузовий сік з апельсином: рецепт десертного напою, який стане джерелом корисних речовин взимку

Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості

Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби