Від малосольних помідорів з часником, приготованих за цим ніхто, точно не відмовиться. Щобільше готуються вони дуже просто і швидко, а смак таких томатів - дивовижний.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 1 кг помідорів середнього розміру
- 1,5 л води
- 4 ст. л. солі
- 2 ст. л. цукру
- 1,5 ч. л. оцту
- 5 гілочок кропу
- 1 корінь петрушки
- 3 лаврових листки
- 2 листки смородини
- 4 листочки вишні
- 6 горошин чорного перцю
- 1/3 ч. л. насіння гірчиці
- 1/3 ч. л. паприки
- 2 гвоздички
- 6-8 зуб. часнику.
Приготування:
Помідори миємо і надрізаємо трохи збоку, вставляємо різані зубчики часнику. Укладаємо помідори в каструлі або банку пересипаючи сіллю, цукром, спеціями і приправами. Кип'ятимо воду. Вистоюємо її протягом 1-2 хв і заливаємо помідори.
Тепер додаємо оцет і накриваємо кришкою. Після того як каструлька або банка повністю охолоне, її потрібно поставити в холодильник. Через 10-12 годин малосольні помідори вже готові. У цьому розсолі їх можна тримати скільки завгодно. Але через тиждень це вже будуть не малосольні, а солоні помідори, що теж дуже смачно!
Обов’язково підпишись на наш канал у , аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа", . Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості
Також "Знай.uа" писав, . Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби