Закуска "Грецька" з квасолею на зиму - це універсальна страва, яку можна додавати в борщ, як суповий набір, або подавати окремо. Грецьку закуску також можна використовувати як гарнір. Для її приготування підійде будь-який набір овочів і спецій. Морква, баклажани, цукіні і помідори, всі овочі без винятку є хорошим доповненням до квасолевої закуски. Щодо спецій теж немає жодних обмежень.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Квасоля - 1 кг;
  • Цибуля ріпчаста - 0,5 кг;
  • Морква - 0,5 кг;
  • Перець болгарський-0,5 кг;
  • Помідор - 2 кг;
  • Цукор — 0,5 скл.;
  • Сіль - 1,5 ст. л;
  • Масло рослинне — рафінована) - 250 г;
  • Перець червоний пекучий - 1-2 шт.;
  • Часник (великі головки) — 3 шт.;
  • Оцтова есенція (70%) - 1 ч. л.

Салат "Грецький" на зиму, скріншот: YouTube
Салат "Грецький" на зиму, скріншот: YouTube

Салат "Грецький" на зиму, скріншот: YouTube
Салат "Грецький" на зиму, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Маленькі діти кілька днів жили з трупами батьків: "Тато чомусь весь почорнів"

Поки Тарзан зраджував Корольовій, її колишній ощасливив одразу двох дівчаток

42-річна жінка чекала на трійню, але пологи стали шоковою терапією для всіх: "Я бачу ще ніжки"

В Україну йде аномальна зима: синоптики попереджають про "бабине літо" в грудні

Показати ще

Приготування:

Квасолю відварити до готовності, але вона не повинна бути розварена. Цибулю порізати півкільцями або дрібніше і обсмажити. Помідори і перець порізати півкільцями або дрібніше. Скласти в каструлю квасолю, цибулю, додати помідори, перець, сіль, цукор і масло. Варити 30 хвилин після закипання.

За 5 хвилин до закінчення варіння додати пекучий перець (кількість регулюйте за бажанням), подрібнений часник і оцтову кислоту. Готовий салат розкласти у чисті і сухі банки, закатати і накрити покривалом до повного охолодження.

Салат "Грецький" на зиму, скріншот: YouTube
Салат "Грецький" на зиму, скріншот: YouTube

View this post on Instagram

Вижу, что многие сохраняют, но не лайкают❤ Ваши лайки помогают мне понять, что больше вам нравится видеть в аккаунте,поэтому,чем больше лайков-тем больше постов на такую тематику❤ Закуска "Греческая" ⠀ Для приготовления понадобится: ⠀ • Фасоль — 1 кг.; ⠀ • Лук репчатый — 0,5 кг.; • Морковь — 0,5 кг.; • Перец болгарский — 0,5 кг.; • Помидор — 2 кг.; • Сахар — 0,5 стак.; • Соль — 1,5 ст. л.; • Масло растительное (рафинированное) — 250 гр.; • Перец красный жгучий — 1-2 шт.; • Чеснок (крупные головки) — 3 шт.; • Уксусная эссенция (70%) — 1 ч. л. ⠀ Приготовление: ⠀ 1. Фасоль отварить до готовности, но она не должна быть разварена. 2. Лук порезать полукольцами или мельче и обжарить. 3. Помидоры и перец порезать полукольцами или опять-таки мельче. 4. Сложить в кастрюлю фасоль, лук, добавить помидоры, перец, соль, сахар и масло. 5. Варить 30 минут после закипания. 6. За 5 минут до окончания варки добавить жгучий перец (количество регулируйте по желанию), измельченный чеснок и уксусную кислоту. 7. Готовый салат разложить по чистым и сухим банкам, закатать и убрать под шубу до полного остывания. ⠀ Классный рецепт. Удачных вам заготовок! ⠀ #консервация #закатки #закаткиназиму #заготовкиназиму #zakatki #zagotovkinazimu

A post shared by ЗАКАТКИ ДЛЯ ВНУЧАТ (@zakatki_dlya_vnuchat) on

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин

Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів

Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні