Закуска "Грецька" з квасолею на зиму - це універсальна
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Квасоля - 1 кг;
- Цибуля ріпчаста - 0,5 кг;
- Морква - 0,5 кг;
- Перець болгарський-0,5 кг;
- Помідор - 2 кг;
- Цукор — 0,5 скл.;
- Сіль - 1,5 ст. л;
- Масло рослинне — рафінована) - 250 г;
- Перець червоний пекучий - 1-2 шт.;
- Часник (великі головки) — 3 шт.;
- Оцтова есенція (70%) - 1 ч. л.
Приготування:
⠀
Квасолю відварити до готовності, але вона не повинна бути розварена. Цибулю порізати півкільцями або дрібніше і обсмажити. Помідори і перець порізати півкільцями або дрібніше. Скласти в каструлю квасолю, цибулю, додати помідори, перець, сіль, цукор і масло. Варити 30 хвилин після закипання.
За 5 хвилин до закінчення варіння додати пекучий перець (кількість регулюйте за бажанням), подрібнений часник і оцтову кислоту. Готовий салат розкласти у чисті і сухі банки, закатати і накрити покривалом до повного охолодження.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,