Для того щоб приготувати рибну солянку на сковороді, необхідно 500 грам філе камбали, один качан капусти, дві столові ложки вершкового масла і панірувальних сухарів. Також два солоних огірка, півбанки каперсів і оливок без кісточок, 1/4 банки маслин. Ще столова ложка тертого сиру, два лимона, 4 ст.ложки томатного соусу, 2 головки ріпчастої цибулі, 3 ст. л. топленого масла, 1 столова ложка пшеничного борошна і цукру. Сіль додається за смаком.
Для приготування потрібно спочатку нашаткувати капусту соломкою і прогріти з маслом, додавши трохи води і тушкувати до напів-готовності. Риба нарізається шматочками і кладеться в сотейник, змащений маслом, разом з нарізаними огірками. Туди вливається гаряча вода, щоб рідина покривала продукти лише наполовину. Все це повинно закипіти, після чого додаються каперси і оливки.
На дно сковороди кладеться половина тушкованої капусти, далі припущена риба з огірками і соусом, яку слід прикрити другим шаром капусти. Поверхня вирівнюється, посипається сиром і сухарями, потім збризкується маслом. Все це запікається в духовці до готовності, прикрашається лимоном, маслинами і оливками.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше