Для того щоб приготувати рибну солянку на сковороді, необхідно 500 грам філе камбали, один качан капусти, дві столові ложки вершкового масла і панірувальних сухарів. Також два солоних огірка, півбанки каперсів і оливок без кісточок, 1/4 банки маслин. Ще столова ложка тертого сиру, два лимона, 4 ст.ложки томатного соусу, 2 головки ріпчастої цибулі, 3 ст. л. топленого масла, 1 столова ложка пшеничного борошна і цукру. Сіль додається за смаком.
Читайте Знай в Google News!
Для приготування потрібно спочатку нашаткувати капусту соломкою і прогріти з маслом, додавши трохи води і тушкувати до напів-готовності. Риба нарізається шматочками і кладеться в сотейник, змащений маслом, разом з нарізаними огірками. Туди вливається гаряча вода, щоб рідина покривала продукти лише наполовину. Все це повинно закипіти, після чого додаються каперси і оливки.

На дно сковороди кладеться половина тушкованої капусти, далі припущена риба з огірками і соусом, яку слід прикрити другим шаром капусти. Поверхня вирівнюється, посипається сиром і сухарями, потім збризкується маслом. Все це запікається в духовці до готовності, прикрашається лимоном, маслинами і оливками.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, яблучний пиріг в американському стилі: прості кроки для приготування ідеальної випічки.

Як повідомляв "Знай.ua", пастила з яблук, слив, груш і малини з ароматними спеціями: як приготувати натуральні ласощі вдома.

Знай.ua писав, торт Ескімо з шоколадною глазур'ю: рецепт з дитинства, який підкорить ніжним і насиченим смаком.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще