Паприкашем в Угорщині можуть називати будь-яку страву, до складу якої входить паприка, однак, найчастіше мова йде про страви з м'ясом.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Яловичина (мяĸoть) - 500-600 г.
- Цибуля - 1 шт.
- Печериці - 300 м
- Паприка - 1 ч.ложка
- Борошно - 1 cт.л.
- Сметана - 100 г.
- Зелень петрушки
- Рослинна олія- 2 ст.л.
- Сіль, перець
Приготування:
Гриби помити й нарізати на половинки. Цибулю порізати на кубики.
М'ясо нарізати на невеликі шматочки.
Розігріти у великій сковороді олію і обсмажити на ньому м'ясо з усіх боків.
Викласти його на тарілку і на цьому соку й олії обсмажити кілька хвилин цибулю з грибами. Додати паприку і перемішати.
В 1 стакані теплої води максимальна розвести борошно. Влити в гриби.
Додати м'ясо, посолити і довести до кипіння все разом. Потім м'ясо перекласти в чавунний горщик або в маленькі горщечки, накрити кришкою і відправити в духовку на 1,5 години при температурі у 200 градусів. Коли м'ясо буде готове, додати сметану, перемішати і дати йому відпочити 10-15 хвилин.
При подачі можна прикрасити готову страву свіжою зеленню.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, яблучний пиріг в американському стилі: прості кроки для приготування ідеальної випічки.
Як повідомляв "Знай.ua", пастила з яблук, слив, груш і малини з ароматними спеціями: як приготувати натуральні ласощі вдома.
Знай.ua писав, торт Ескімо з шоколадною глазур'ю: рецепт з дитинства, який підкорить ніжним і насиченим смаком.