Паприкашем в Угорщині можуть називати будь-яку страву, до складу якої входить паприка, однак, найчастіше мова йде про страви з м'ясом.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Яловичина (мяĸoть) - 500-600 г.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Печериці - 300 м
  • Паприка - 1 ч.ложка
  • Борошно - 1 cт.л.
  • Сметана - 100 г.
  • Зелень петрушки
  • Рослинна олія- 2 ст.л.
  • Сіль, перець

Сезон збору паприки, скріншот
Сезон збору паприки, скріншот

Приготування:

Популярні новини зараз
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Показати ще

Гриби помити й нарізати на половинки. Цибулю порізати на кубики.

М'ясо нарізати на невеликі шматочки.

Розігріти у великій сковороді олію і обсмажити на ньому м'ясо з усіх боків.

Викласти його на тарілку і на цьому соку й олії обсмажити кілька хвилин цибулю з грибами. Додати паприку і перемішати.

В 1 стакані теплої води максимальна розвести борошно. Влити в гриби.

Додати м'ясо, посолити і довести до кипіння все разом. Потім м'ясо перекласти в чавунний горщик або в маленькі горщечки, накрити кришкою і відправити в духовку на 1,5 години при температурі у 200 градусів. Коли м'ясо буде готове, додати сметану, перемішати і дати йому відпочити 10-15 хвилин.

При подачі можна прикрасити готову страву свіжою зеленню.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, яблучний пиріг в американському стилі: прості кроки для приготування ідеальної випічки.

Як повідомляв "Знай.ua", пастила з яблук, слив, груш і малини з ароматними спеціями: як приготувати натуральні ласощі вдома.

Знай.ua писав, торт Ескімо з шоколадною глазур'ю: рецепт з дитинства, який підкорить ніжним і насиченим смаком.