Котлети й макарони — класичне для українців поєднання. Але приготувати їх можна і досить цікавим способом, який особливо буде до вподоби прихильникам правильного харчування. Велика перевага — те, що котлетки не смажаться, а тушкуються, а тому це ще й страва для тих, хто з якихось причин уникає смаженого.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Макарони сухі 280 г
- печериці 150 г
- фарш 450 г
- вода 500мл
- Вершки 20% 300мл
- сир 75г
- Зелень за смаком
- Сіль, спеції (суміш перців, копчена паприка).
Приготування:
Змішуємо фарш зі спеціями, формуємо кульки. Викладаємо будь макарони в сковороду (особливо красивою страва вийде з тальятеле), зверху м'ясні кульки, нарізані печериці та заливаємо водою. Готуємо під кришкою на малому вогні протягом приблизно 15 хвилин. Посипаємо спеціями, натертим сиром і заливаємо вершками, за бажанням додати зелень. Готуємо 3-5 хвилин до загустіння соусу, акуратно перемішуючи при подачі зверху посипати сиром і можна зелень.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Раніше повідомляли, пастила з яблук, слив, груш і малини з ароматними спеціями: як приготувати натуральні ласощі будинку.