Попри те, що карантинні заходи в Україні суттєво послабили, не всі громадяни охоче поспішають влаштовувати відпочинок на свіжому повітрі у великих компаніях, адже Україну огорнула холодна осінь. Тепер улюблений шашлик можна приготувати в духовці.

Читайте Знай в Google News!

Рецептом ділиться телеграм-канал Real Food.

Інгредієнти шашлика в духовці:

М'якоть яловичини (можна інше)
Овочі будь-які (перець, гриби, помідор, баклажан, цибуля) - на ваш смак.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Шашлик, фото: pixabay.com
Шашлик, фото: pixabay.com

Для маринаду:

Сметана-3 ст л
Гірчиця - 1 ч л з гіркою
Часник - 1-2 зубчики
Масло рослинне -2 ст л
Приправи будь-які на ваш смак
Сіль за смаком

Шашлики, ілюстративне фото: pixabay.com
Шашлики, ілюстративне фото: pixabay.com

Для подачі:

Цибуля ріпчаста
Зелень
Лаваш тонкий

Спосіб приготування:

Змішати для маринаду всі складові,зібрати м'ясо і овочі на шпажку,як показано на відео (дуже раджу використовувати помідори і баклажан,якщо є, вони додадуть соковитості і смаку). Змастити маринадом і перекласти на деко застебнутий пергаментом, випікати під фольгою при 250С 40-50 хвилин (в залежності від роботи духовки, час може різнитися) зняти фольгу і дати підрум'янитися ще хвилин 5-10. Подача може бути будь-який на ваш смак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пастила з яблук, слив, груш і малини з ароматними спеціями: як приготувати натуральні ласощі вдома. За словами Литвинової, швидше і ефективніше готувати пастилу в сушильних шафах.

Як повідомляв "Знай.ua", білосніжна запіканка з ягодами, рецепт для справжніх "лінивців" - просто тане в роті. Тепла осінь в самому соку, вересень добігає кінця, а Жовтень вже стукає в двері.

Знай.ua писав, рецепт приємною рибної солянки на сковороді: незрівнянно смачна страва при такому поєднанні продуктів.