Шоколадний рулет легко приготувати для затишного домашнього
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Зробити шоколадний рулет вишуканим і оригінальним допоможе цікавий декор. Готовий десерт можна посипати цукровою пудрою або кокосовою стружкою, полити ягідним соусом, прикрасити гілочкою м'яти або свіжими ягодами та горіхами.
Інгредієнти:
- 1 яйце
- 150 мл молока
- 25 г рисового борошна
- 25 г кукурудзяного крохмалю
- 10 г какао
- підсолоджувач за смаком
- щіпка солі
- 5 мл оливкової або кокосової олії
Для крему:
- 300 мл молока
- 1 жовток
- 20 г кукурудзяного крохмалю
- підсолоджувач за смаком
Приготування:
Для приготування млинців, змішуємо всі інгредієнти міксером, щоб не було грудочок! Тісто повинно вийти рідким. Перед першим млинцем змащуємо сковороду краплею масла. Смажимо на середньому вогні приблизно по 30 секунд з кожного боку.
Щоб приготувати крем, змішуємо всі інгредієнти і ставимо на середній вогонь. Постійно помішуючи, не доводячи до кипіння, варимо до загустіння. Даємо охолонути.
Тепер змащуємо млинець кремом, зверху (трохи відступаючи) кладемо новий млинець, знову крем і так далі. Скручуємо все в рулет і загортаємо в харчову плівку. Ставимо готовий рулет в холодильник на кілька годин або на ніч!
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,