Щоб приготувати смачний курячий суп на кокосовому молоці необхідна ціла курка, яку необхідно ретельно промити. Всередину необхідно покласти одне стебло лемонграсу, невеликий шматочок імбиру. Також потрібен цибулю (в нашому випадку порей), проте можна використовувати будь-який наявний. Ще потрібен обрізаний пучок кінзи, стебло якого відправляється в курку, а зелень — в тарілку.

Читайте Знай в Google News!

Дві банки кокосового молока нагріваються в каструлі і після того, як розтане — додається каррі паста. Тут дійте виходячи з бажання, хто любить гостру, тоді додавайте гостру, якщо не фанати гостроти або просто не можна — додавайте ласкаву, яка існує в сухому вигляді, і сіль.

Курка з начинкою відправляється в чавун або каструлю, туди ж йдуть шматки цукіні, але можна використовувати і гарбуз. Все це заливається кокосовим молоком і додається вода, щоб покривало курку і цукіні. Процес варіння займає 1,5-2 години. Окремо необхідно відварити рис, а коли курка забариться, слід дістати її на велику тарілку і розібрати двома виделками.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У тарілку спочатку необхідно покласти трохи м'яса, також трохи рису і залити це супом, а потім присипати кінзою. Приємного апетиту!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, смачні котлети у вершковому соусі-простий рецепт для прихильників правильного харчування і не тільки

Як повідомляв "Знай.ua", суддя проекту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом приготування іспанських чуррос: "Смакуйте з насолодою!"

Знай.ua писав, Ольга Сумська видала рецепт чудодійної настоянки з каштанами, забудьте про хворих суглобах і мазях.