Сьогодні ми з вами розберемося з рецептом всіма відомої піци під назвою "Чотири сиру", випікати яку обов'язково необхідно лише при 250 градусах. Ще важливо використовувати різні сири для насиченості смаку, а в результаті виходить дуже смачно.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
У цьому рецепті використовуються сир гауда, який є одним з найпопулярніших видів сиру з м'яким і пряним смаком, голландський — твердий сир з вираженим сирним смаком і легким горіховим післясмаком, також традиційний голландський сир під назвою "маасдам", з великими дірочками і має солодкувато-пряний смак, і тільзітер, смак якого досить насичений пікантний.
Для двох піц діаметром 24 сантиметри, нам знадобиться для тіста столова ложка дріжджів, стільки ж цукру насипати в глибокий посуд. У неї далі необхідно влити 250 мілілітрів теплої води і перемішати. Після цього кладемо 400 грам борошна, чайну ложку солі і знову перемішуємо, далі додаємо 4 ст.л. оливкової олії і замішуємо тісто. Його потрібно потримати в теплі одну годину.
Для начинки використовується чотири раніше описаних види сиру по 50 грам кожен, а ще оливкова олія для змазування тіста, а також сушений і свіжий базилік. Випікати необхідно 10 хвилин при 250 градусах.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, ніжний крем-суп з кабачків: такого обіду у вас ще не було, пікантність зашкалює.
Як повідомляв "Знай.ua", навіть біля плити стояти не потрібно: простий секрет нереально соковитих і смачних котлет.
Знай.ua писав, гостра "Хріновина" до пельменів: простий рецепт смачного томатного соусу без варіння.