Сьогодні ми з вами розберемося з рецептом всіма відомої піци під назвою "Чотири сиру", випікати яку обов'язково необхідно лише при 250 градусах. Ще важливо використовувати різні сири для насиченості смаку, а в результаті виходить дуже смачно.

Читайте Знай в Google News!

У цьому рецепті використовуються сир гауда, який є одним з найпопулярніших видів сиру з м'яким і пряним смаком, голландський — твердий сир з вираженим сирним смаком і легким горіховим післясмаком, також традиційний голландський сир під назвою "маасдам", з великими дірочками і має солодкувато-пряний смак, і тільзітер, смак якого досить насичений пікантний.

Для двох піц діаметром 24 сантиметри, нам знадобиться для тіста столова ложка дріжджів, стільки ж цукру насипати в глибокий посуд. У неї далі необхідно влити 250 мілілітрів теплої води і перемішати. Після цього кладемо 400 грам борошна, чайну ложку солі і знову перемішуємо, далі додаємо 4 ст.л. оливкової олії і замішуємо тісто. Його потрібно потримати в теплі одну годину.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Для начинки використовується чотири раніше описаних види сиру по 50 грам кожен, а ще оливкова олія для змазування тіста, а також сушений і свіжий базилік. Випікати необхідно 10 хвилин при 250 градусах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ніжний крем-суп з кабачків: такого обіду у вас ще не було, пікантність зашкалює.

Як повідомляв "Знай.ua", навіть біля плити стояти не потрібно: простий секрет нереально соковитих і смачних котлет.

Знай.ua писав, гостра "Хріновина" до пельменів: простий рецепт смачного томатного соусу без варіння.