Торт "Ледачий Наполеон" - швидкий
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Листкове печиво-вушка або крендельок - 800 г
- Молоко — 1 л
- Борошно - 6 ст. л.
- Цукор - 0,5 скл.
- Ванільний цукор — 10 г
- Яйце - 3 шт.
Приготування:
⠀
У глибокій посудині з'єднайте яйця і цукор. Частинами всипте борошно, влийте склянку молока. Всипте ванільний цукор, яєчно-борошняна суміш повинна бути без грудочок, однорідною і гладкою. Решту 800 мл молока доведіть до кипіння.
У гаряче молоко влийте тонкою цівкою яєчно-борошняну суміш, постійно помішуючи. Доведіть суміш до кипіння. Ви відразу відчуєте, як крем почне густіти, ні на секунду не переставайте перемішувати, інакше він пригорить або утворюються грудочки. Проваріть одну хвилинку - і зніміть з вогню. Трохи остудіть.
Візьміть велике блюдо для тортика. Викладайте печиво максимально щільно один до одного. Змастіть його щедро кремом. Повторюйте шари печива і крему, поки майже не закінчаться продукти. Частину печива і крему залиште для прикраси. Змастіть щедро кремом верх і боки. Частину печива потовчіть в ступці, обсипте тортик з усіх боків. Поставте його в холодильник на 2-3 години, а краще — на ніч.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,