Апетитним рецептом пиріжків з курячим м'ясом поділилася українська продюсерка Олена . Спосіб приготування простий, зате смак страви дивовижний, а аромат і поготів! Відповідний допис із фотографіями випічки з'явився в Instagram Олени Мозгової.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
"Тісто філо, начинка - курка, у мене було невелике філе і три філе бедра, одна велика цибуля, одна велика морква, зіра, сіль, паприка, куркума, оливкова олія. Один пиріжок - один лист тіста. Готувати дуже легко... Аромат такий, що в голові паморочиться.", - написала вона.
Інгредієнти:
- тісто філо (прісне, дуже тонке (близько 1 мм) витяжне тісто, характерне для страв грецької кухні)
- куряче філе невелике
- три філе бедра
- цибулина велика
- морква велика
- сіль
- зіра
- паприка
- куркума
- оливкова олія
Приготування:
Оливкову олію розігріти на пательні. Цибулю порізати мілким кубиком, довести до прозорості на сковорідці. Додати натерту моркву, м’ясо. Можна також додати фарш, або подрібнити філе ножем. Додати спеції сіль, довести до готовності.
Коли охолоне, викладаєте доріжкою на тісто, завертаєте ковбаскою, а потім рулетом. Змащуєте збитим яйцем. Запікати 35-40 хвилин на 180 градусах. Потім дістати і почекати коли вистигне.
Обов'язково підпишись на наш канал в щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, Картопля за цим виходить дійсно божественною. Зверху блюдо приваблює запеченою ароматною скоринкою, а всередині - ніжною картоплею.
Як повідомляв портал "Знай.ua", Такі цукерки шалено смачні, проте калорійні. В одній шоколадній цукерці з арахісовою пастою міститься близько 90 ккал.
Також "Знай.ua" писав, Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився ожинового флану з шоколадним бісквітом. Знаменитий кухар пообіцяв неймовірний смак і навіть трохи магії.