Домашній натуральний сир - рецепт настільки простий, що ви більше не будете купувати сир в магазині. У ньому немає ні консервантів, ні барвників, які зазвичай додають до сиру, що продається в магазинах. Тому цей молочний домашній продукт можна сміливо давати навіть малюкам.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Сметана - 400 г
  • Йогурт натуральний - 180 г
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Лимонний сік - 1 ч. л.

Домашній сир, фото: instagram.com/kulikovaolganik
Домашній сир, фото: instagram.com/kulikovaolganik

Приготування:

З'єднати йогурт, сметану, лимонний сік і сіль. Все ретельно перемішати. Друшляк вистелити марлею в 3-4 ряди і поставити на каструлю, щоб сироватка стікала. Акуратно перелити суміш в друшляк.

Тепер закрити її марлею і поставити під прес, найкраще на ніч. До сиру можна додати трави і спеції на свій смак і використовувати як суміш для бутербродів.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, запечена картопля по-турецьки: ця страва вразить в саме серце навіть найбільш розбалуваного гурмана. Картопля за цим рецептом виходить дійсно божественною. Зверху блюдо приваблює запеченою ароматною скоринкою, а всередині - ніжною картоплею.

Як повідомляв портал "Знай.ua", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачного ласощі. Такі цукерки шалено смачні, проте калорійні. В одній шоколадній цукерці з арахісовою пастою міститься близько 90 ккал.

Також "Знай.ua" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Майстер Шеф": справжня магія на вашій кухні. Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився рецептом ожинового флану з шоколадним бісквітом. Знаменитий кухар пообіцяв неймовірний смак і навіть трохи магії.