Салат з баклажанів виходить дуже смачний, ситний. Продукти незвичайно ідеально поєднуються один з одним. А самі баклажани виходять на смак як гриби. Зазвичай цей салат і 5 хвилин не затримується на столі - змітають його моментально!
Баклажани нарізати кубиками або соломкою. Додати 1 ст. л. солі і перемішати. Дати їм постояти 20 хвилин. Потім промити баклажани від солі. Таким чином ми прибираємо з них гіркоту. Тепер на рослинній олії обсмажити баклажани до золотистої скоринки. Викласти їх на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
Цибулю нарізати півкільцями. Додати сіль, цукор, оцет і окріп. Залишити на 15 хвилин маринуватися. Потім злити рідину. Нарізати кубиками яйця та помідори. З'єднати всі інгредієнти: помідори, яйця, смажені баклажани і цибулю. Заправити салат майонезом.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше