Салат з баклажанів виходить дуже смачний, ситний. незвичайно ідеально поєднуються один з одним. А самі баклажани виходять на смак як гриби. Зазвичай цей салат і 5 хвилин не затримується на столі - змітають його моментально!
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
- Баклажани 1-2 шт.
- Цибуля 1 шт. (невелика)
- Яйце відварне 3-4 шт.
- Помідори 3-4 шт.
- Оцет 9% 1 ст. л.
- Цукор 1 ст. л.
- Сіль 0,5.ч. л.
- Рослинна олія
- Майонез
Приготування:
Баклажани нарізати кубиками або соломкою. Додати 1 ст. л. солі і перемішати. Дати їм постояти 20 хвилин. Потім промити баклажани від солі. Таким чином ми прибираємо з них гіркоту. Тепер на рослинній олії обсмажити баклажани до золотистої скоринки. Викласти їх на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
Цибулю нарізати півкільцями. Додати сіль, цукор, оцет і окріп. Залишити на 15 хвилин маринуватися. Потім злити рідину. Нарізати кубиками яйця та помідори. З'єднати всі інгредієнти: помідори, яйця, смажені баклажани і цибулю. Заправити салат майонезом.
Обов'язково підпишись на наш канал в щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, Картопля за цим виходить дійсно божественною. Зверху блюдо приваблює запеченою ароматною скоринкою, а всередині - ніжною картоплею.
Як повідомляв портал "Знай.ua", Такі цукерки шалено смачні, проте калорійні. В одній шоколадній цукерці з арахісовою пастою міститься близько 90 ккал.
Також "Знай.ua" писав, Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився ожинового флану з шоколадним бісквітом. Знаменитий кухар пообіцяв неймовірний смак і навіть трохи магії.