Яблука у власному соку на зиму - відмінний варіант зберігання цього корисного фрукта. Консервування без води – це чисті вітаміни, натуральний смак і економія місткостей для зимових заготовок, дефіцит яких гостро відчувається в період масового збору врожаю.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Яблука - 1 кг
  • Цукор - 200 г
  • Лимонна кислота - 0,5 ч. ложки.

Яблука у власному соку, фото: instagram.com/zakatki_zakrutki
Яблука у власному соку, фото: instagram.com/zakatki_zakrutki

Приготування:

Яблука почистити від серцевини, нарізати часточками. Викласти в каструлю і пересипати цукром. Залишити яблука на добу, щоб випустили сік.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Потім каструлю поставити на вогонь, додати лимонну кислоту, довести масу до кипіння і варити протягом 10 хвилин. Готові яблука закатати кришками і добре укутати. Таку заготовку можна використовувати для пирогів, шарлоток і булочок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, запечена картопля по-турецьки: ця страва вразить в саме серце навіть найбільш розбалуваного гурмана. Картопля за цим рецептом виходить дійсно божественною. Зверху блюдо приваблює запеченою ароматною скоринкою, а всередині - ніжною картоплею.

Як повідомляв портал "Знай.ua", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачного ласощі. Такі цукерки шалено смачні, проте калорійні. В одній шоколадній цукерці з арахісовою пастою міститься близько 90 ккал.

Також "Знай.ua" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Майстер Шеф": справжня магія на вашій кухні. Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився рецептом ожинового флану з шоколадним бісквітом. Знаменитий кухар пообіцяв неймовірний смак і навіть трохи магії.