Спеціально для наших читачів на просторах мережі ми знайшли рецепт дуже смачної та корисної випічки, якою можна порадувати своїх рідних в звичайний будній день. На цей раз ми розберемося, як готувати пиріг з капустою і сиром.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти
Для тесту: борошно — 1,5 склянки; маргарин — 150 грам; вода - 5 столових ложок.
Для начинки: капуста - 1 кілограм; цибуля ріпчаста 2 штуки; яйця — 3 штуки; сир твердий — 150 грам; масло рослинне — 2 столові ложки; петрушка подрібнена — 1 столова ложка; сіль, перець за смаком.
Приготування: борошно перемішати з теплим маргарином, додати 5 ложок води теплої і дрібку солі. Замісити тісто, загорнути в харчову плівку і покласти на годину до холодильника.
Капусту і цибулю помити, почистити і дрібно нарізати. Розігріти сковороду з однією ложкою рослинного масла і обсмажити капусту з цибулею до готовності. Можна спробувати пиріг з сирою капустою, це теж буде смачно.
Тісто дістати з холодильника і розкачати. Викласти у форму, щоб залишалися бортики, для того щоб прикрити начинку. Загорніть бортики всередину, прикрийте все фольгою. Духовку виставити на 180 градусів і випікати тісто 15 хвилин.
Яйця збити, додати петрушку, поперчити і посолити за смаком. Потім додати одну ложку рослинної олії і тертий сир. Все перемішати.
Дістати форму, розгорнути бортики і залити готовою начинкою, накрити бортиками, сформувати пиріг. Запікати пиріг в духовці до 40 хвилин. Стежити за готовністю. Пиріг з капустою і сиром можете подати в теплому або остиглому вигляді, прикрасьте зеленню і пригощайте рідних смачною і корисною випічкою.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Раніше повідомляли, осіння смакота: як приготувати сирну запіканку з гарбузом.
Як повідомляв Знай.uа, оригінальний грибний суп: дуже смачна перша страва стане візитною карткою кожної господині.
Знай.uа писав, з запечених баклажанів: кулінарний експерт розповіла, як приготувати бабагануш і смачну кавказьку закуску.