Гриби по-корейськи - салат з варених печериць з морквою і спеціями. Дуже смачна грибна закуска, підходить для пісного столу, а також для святкового
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Рецептом грибів по-корейськи поділився телеграм-канал "Дневник дачника".
Інгредієнти:
- 1 кг грибів (печериці),
- 2 великі моркви,
- 2 цибулини,
- 2-3 зубчики часнику,
- 2 ст. л. цукру (без гірки),
- 4 ст. л. столового оцту,
- 1 ч. л. солі (з гіркою),
- 100 г. масла (рослинного),
- по 1 ч.л. меленого чорного і червоного перцю.
Приготування:
Відварюємо промиті печериці у підсоленій воді протягом 10 хвилин. Воду зливаємо, гриби нарізаємо соломкою. Очищену моркву натираємо на корейській тертці, цибулю ріжемо тонкими півкільцями, часник нарізаємо дрібною соломкою нарізаємо.
Додаємо до грибів сіль, цукор, оцет, рослинну олію, червоний і чорний перець. Потім перемішуємо з морквою, цибулею і часником. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо і придавлюємо під гнітом в холодильнику протягом 24 годин.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,