Прекрасне домашнє варення зі слив готується дуже просто, а додавання кориці для аромату робить його неймовірно смачним та особливим. Воно відмінно смакуватиме з сиром, сирниками, млинцями, оладками, і просто - намастивши на тост.
Сливи помити і нарізати уздовж на четвертинки, кісточки видалити. Викласти ягоди в сотейник, додати лимонну кислоту і цукор, добре перемішати. Довести до кипіння на середньому вогні, зняти пінку.
Тепер можна додати корицю. Продовжувати готувати, періодично помішуючи, протягом 15-30 хвилин. Чим довше варити сливове варення, тим густішим воно буде. Тому для тих, хто любить густе, рекомендуються проварити його протягом 40 хвилин.⠀
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше