Дві скибочки шоколадного бісквіта, між якими сховалася хмаринка сирного суфле, яке тане в роті - це справжнісінька фабрика "Kinder" в домашніх умовах. Дуже смачний і корисний варіант десерту, який особливо сподобається дітям.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти (на 4 шт.):

Для коржа:

  • 1 яйце + 1 білок
  • 30 г меду (для аромату і смаку) + підсолоджувач на свій смак
  • щіпка солі
  • 50 г борошна (можна рисове)
  • 10 г какао
  • 1/2 ч. л. розпушувача

Для начинки:

Популярні новини зараз

Молодий киянин сигонув з мосту Патона "заради друзів"

У Львові родич "Хатіко" підняв настрій перехожим - "Рахуємо посмішки"

Українець потрапив у страшну біду в Чехії, дружина сивіє від горя: "Допоможіть"

Маленькі діти кілька днів жили з трупами батьків: "Тато чомусь весь почорнів"

Показати ще
  • 200 г сиру
  • підсолоджувач за смаком
  • 75 мл молока
  • 4 г агар агару ⠀

Шоколадний бісквіт з сирним суфле, фото: кадр з відео
Шоколадний бісквіт з сирним суфле, фото: кадр з відео

Шоколадний бісквіт з сирним суфле, фото: кадр з відео
Шоколадний бісквіт з сирним суфле, фото: кадр з відео

Приготування: 

Корж: Яйце і білок збиваємо міксером до пишної піни. Додаємо мед, підсолоджувач, дрібку солі і знову збиваємо. Просіваємо борошно, какао, розпушувач і на низьких оборотах змішуємо міксером до однорідної консистенції.

Виливаємо тісто в форму, застелену пергаментним папером або фольгою. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою. Даємо повністю охолонути.

Шоколадний бісквіт з сирним суфле, фото: кадр з відео
Шоколадний бісквіт з сирним суфле, фото: кадр з відео

Начинка: Агар агар замочуємо в теплому молоці на 15 хвилин. Потім доводимо на плиті до кипіння, прибираємо з вогню і даємо охолонути.
Сир перебиваємо в блендері з підсолоджувачем і агар агаром до однорідної маси. Ставимо начинку в холодильник на 10-15 хвилин.⠀

Остиглий корж розрізаємо уздовж на 2 частини. Щоб було зручніше діставати, дно форми, в якій випікали коржі, застилаємо харчовою плівкою. Зверху викладаємо 1-й корж, потім шар начинки і 2-й корж. Обмотуємо форму харчовою плівкою і ставимо в холодильник на кілька годин. 

View this post on Instagram

ФАБРИКА «KINDER» В ДОМАШНИХ УСЛОВИЯХ🍫😅🤗⠀.⠀. Два ломтика шоколадного бисквита, между которыми спряталось облако тающего во рту творожного суфле🤤❤️Очень вкусный и полезный вариант, который особенно понравится деткам😋⠀КБЖУ на 1 штучку ~ 154/14/3/20⠀ Маленькая просьба, кто заберёт рецепт к себе в закладки📌 , оставьте ➕ в комментариях. Хочу видеть тех, кому нравится то, что я делаю🙌🏼 Для меня это очень важно😘⠀ ИНГРЕДИЕНТЫ (на 4 шт.): Для коржа: ✅ 1 яйцо + 1 белок ✅ 30 г мёда (для аромата и вкуса) + подсластитель по вкусу ⠀✅ щепотка соли ✅ 50 г муки (у меня рисовая) ✅ 10 г какао ✅ 1/2 ч.л. разрыхлителя⠀ Для начинки: ✅ 200 г творога ⠀✅ подсластитель по вкусу ⠀✅ 75 мл молока ⠀✅ 4 г агар агара ⠀⠀ ГОТОВИМ: Корж: Яйцо и белок взбиваем миксером до пышной пены. Добавляем мёд, подсластитель, щепотку соли и снова взбиваем. Просеиваем муку, какао, разрыхлитель и на низких оборотах смешиваем миксером до однородной консистенции. Выливаем тесто в форму (у меня 19см*12см*4см), застеленную пергаментной бумагой или фольгой. Отправляем в разогретую до 180 градусов духовку ~ на 25 минут. Готовность проверяем зубочисткой. Даем полностью остыть.⠀ Начинка: Агар агар замачиваем в теплом молоке на 15 минут. Затем доводим на плите до кипения, убираем с огня и даем остыть. Творог перебиваем в блендере с подсластителем и агар агаром до однородной массы. Отправляем начинку в холодильник на 10-15 минут.⠀ Собираем: Остывший корж разрезаем вдоль на 2 части. Чтобы было удобнее доставать, дно формы, в которой выпекали коржи, застилаем пищевой пленкой. Сверху выкладываем 1-й корж, затем слой начинки и 2-й корж. Обматываем форму пищевой плёнкой и убираем в холодильник на несколько часов. Храним в холодильнике! Приятного аппетита😘⠀ Автор: @yummy_pp_lera #вкусныерецепты #простыерецепты #видеорецепты #сладостикчаю #легкиерецепты #десертик #готовимвкусно #приятногоаппетита #готовимдома #рецептыкчаю #фудблог #вкусно #сладко #быстроипросто #киндермолочныйломтик #киндер #нямням #вкуснотища #домалучше #оченьвкусно #кулинария #вкус #рецепт #видеорецепт #длявсейсемьи #длядетей #красиво #вкусняшки #готовимдомаслюбовью

A post shared by РЕЦЕПТ ТОРТОВ И ДЕСЕРТОВ🍰 (@tort_recepty) on

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, запечена картопля по-турецьки: ця страва вразить в саме серце навіть найбільш розбалуваного гурмана.  Картопля за цим рецептом виходить дійсно божественною. Зверху блюдо приваблює запеченою ароматною скоринкою, а всередині - ніжною картоплею.

Як повідомляв портал "Знай.ua", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачного ласощі. Такі цукерки шалено смачні, проте калорійні. В одній шоколадній цукерці з арахісовою пастою міститься близько 90 ккал.

Також "Знай.ua" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Майстер Шеф": справжня магія на вашій кухні. Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився рецептом ожинового флану з шоколадним бісквітом. Знаменитий кухар пообіцяв неймовірний смак і навіть трохи магії.