Дві скибочки шоколадного бісквіта, між якими сховалася хмаринка сирного суфле, яке тане в роті - це справжнісінька фабрика "Kinder" в домашніх умовах. Дуже смачний і корисний варіант десерту, який особливо сподобається дітям.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти (на 4 шт.):

Для коржа:

  • 1 яйце + 1 білок
  • 30 г меду (для аромату і смаку) + підсолоджувач на свій смак
  • щіпка солі
  • 50 г борошна (можна рисове)
  • 10 г какао
  • 1/2 ч. л. розпушувача

Для начинки:

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще
  • 200 г сиру
  • підсолоджувач за смаком
  • 75 мл молока
  • 4 г агар агару ⠀

Шоколадний бісквіт з сирним суфле, фото: кадр з відео
Шоколадний бісквіт з сирним суфле, фото: кадр з відео

Шоколадний бісквіт з сирним суфле, фото: кадр з відео
Шоколадний бісквіт з сирним суфле, фото: кадр з відео

Приготування:

Корж: Яйце і білок збиваємо міксером до пишної піни. Додаємо мед, підсолоджувач, дрібку солі і знову збиваємо. Просіваємо борошно, какао, розпушувач і на низьких оборотах змішуємо міксером до однорідної консистенції.

Виливаємо тісто в форму, застелену пергаментним папером або фольгою. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою. Даємо повністю охолонути.

Шоколадний бісквіт з сирним суфле, фото: кадр з відео
Шоколадний бісквіт з сирним суфле, фото: кадр з відео

Начинка: Агар агар замочуємо в теплому молоці на 15 хвилин. Потім доводимо на плиті до кипіння, прибираємо з вогню і даємо охолонути.
Сир перебиваємо в блендері з підсолоджувачем і агар агаром до однорідної маси. Ставимо начинку в холодильник на 10-15 хвилин.⠀

Остиглий корж розрізаємо уздовж на 2 частини. Щоб було зручніше діставати, дно форми, в якій випікали коржі, застилаємо харчовою плівкою. Зверху викладаємо 1-й корж, потім шар начинки і 2-й корж. Обмотуємо форму харчовою плівкою і ставимо в холодильник на кілька годин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, запечена картопля по-турецьки: ця страва вразить в саме серце навіть найбільш розбалуваного гурмана. Картопля за цим рецептом виходить дійсно божественною. Зверху блюдо приваблює запеченою ароматною скоринкою, а всередині - ніжною картоплею.

Як повідомляв портал "Знай.ua", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачного ласощі. Такі цукерки шалено смачні, проте калорійні. В одній шоколадній цукерці з арахісовою пастою міститься близько 90 ккал.

Також "Знай.ua" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Майстер Шеф": справжня магія на вашій кухні. Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився рецептом ожинового флану з шоколадним бісквітом. Знаменитий кухар пообіцяв неймовірний смак і навіть трохи магії.