Грамотно приготований язик — це справжній делікатес!
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Рецептом приготування вишуканого, ніжного і дуже поживного маринованого язика поділилася редакція "Важливо Знати".
Інгредієнти:
- 500 г свинячого язика
- 3 зубчики часнику
- 2 ст. л. оцту (бажано рисового або яблучного)
- 3 ст. л. рослинної олії (без запаху)
- 2 ч. л соєвого соусу
- 0,5 ч. л. солі
- спеції (чорний і запашний перець, хмелі-сунелі на свій смак)
- 2,5 ст. л. води
- 0,5 ч. л. цукру
Приготування:
Язик кладемо у холодну воду і даємо закипіти. Після цього варимо ще 5 хвилин. Потім зливаємо воду, моєму і знову ставимо варитися на повільному вогні ще протягом 1,5 години. Коли язик буде готовим, поміщаємо його в холодну воду на 15 хв, щоб було легше його почистити (для цього рухаємося від кореня вгору). Тепер нарізаємо його на дрібні шматочки.
Для приготування заправки з'єднуємо в мисочці рослинну олію, воду, оцет, а потім сіль і цукор. Ретельно збиваємо всі інгредієнти до повного розчинення кристалів. Додаємо спеції і соєвий соус. Знову злегка збиваємо. Маринад повинен вийти кисло-солодким на смак.
Тепер подрібнюємо часник і змішуємо з нарізаним язиком і залишаємо на 15 хв. Кладемо язик з часником в маринад і присипаємо зеленню. Ставимо в холодильник на всю ніч (бажано від 5 до 10 годин). Декілька разів перемішати при можливості.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,