Фаршировані баклажани є улюбленою стравою багатьох. Однак, не кожен вміє їх правильно приготувати. Цей корисний і неймовірно смачний овоч гірчить, а значить, вимагає до себе правильного підходу.
Баклажани помити і нарізати "віялом". Потрібно слідкувати, щоб не прорізати повністю. Помідори і філе нарізати, сир натерти на тертці. Баклажани посолити. На кожну "пелюстку" викласти начинку. Покласти в форму для запікання. Посипати спеціями, додати часник, витиснутий через прес.
Запікати баклажани в духовці до м'якості овочу, приблизно протягом 40 хвилин при 180 С. Дістати баклажани з духовки, посипати сиром і поставити назад до його розплавлення. Перед подачею посипати нарубаною зеленню.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше