Фаршировані баклажани є улюбленою багатьох. Однак, не кожен вміє їх правильно приготувати. Цей корисний і неймовірно смачний овоч гірчить, а значить, вимагає до себе правильного підходу.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнт:
- 1 кг баклажанів (можна кабачки)
- 200 г помідорів
- 250 г курячого філе
- 80 г сиру
- 1 зубчик часнику (або часниковий порошок)
- сіль, зелень, спеції на свій смак
Приготування:
Баклажани помити і нарізати "віялом". Потрібно слідкувати, щоб не прорізати повністю. Помідори і філе нарізати, сир натерти на тертці.
Баклажани посолити. На кожну "пелюстку" викласти начинку. Покласти в форму для запікання. Посипати спеціями, додати часник, витиснутий через прес.
Запікати баклажани в духовці до м'якості овочу, приблизно протягом 40 хвилин при 180 С. Дістати баклажани з духовки, посипати сиром і поставити назад до його розплавлення. Перед подачею посипати нарубаною зеленню.
Обов'язково підпишись на наш канал в , щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, Картопля за цим виходить дійсно божественною. Зверху блюдо приваблює запеченою ароматною скоринкою, а всередині - ніжною картоплею.
Як повідомляв портал "Знай.ua", Такі цукерки шалено смачні, проте калорійні. В одній шоколадній цукерці з арахісовою пастою міститься близько 90 ккал.
Також "Знай.ua" писав, Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився ожинового флану з шоколадним бісквітом. Знаменитий кухар пообіцяв неймовірний смак і навіть трохи магії.