Варення з шишок в кулінарних цілях майже не використовують. Воно є хорошим профілактичним засобом від простудних захворювань, його дають як ліки при кашлі та ангіні, а також поліартриті. Якщо дітям з'їдати чайну ложечку , а дорослим — столову в день, то можна себе убезпечити від застуд. На смак варення кисло-солодке.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Рецептом корисного варення з шишок поділився портал "".
Інгредієнти:
- Цукор — 1 кг
- Вода — 1,5 л
- Шишки соснові — 800 г
Приготування:
Шишки промиваємо, заливаємо водою в достатній кількості, щоб покрити їх з верхом сантиметри на два. В основному на 1 кг шишок потрібно півтора-два літри води. Варимо шишки у воді 40 хвилин, потім залишаємо настоятися 10-12 годин.
Проціджуємо настій. На один стакан настою потрібно один стакан цукру. Насипаємо цукор в каструлю, заливаємо відваром і варимо на тихому вогні 1,5 години. За 20 хвилин до кінця варіння додаємо в сироп шишки. Всі шишки нам не знадобляться, на півлітрову банку досить 8-10 штук. Розливаємо готове варення по банках додаючи в кожну шишки.
Обов'язково підпишись на наш канал в , щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, Картопля за цим виходить дійсно божественною. Зверху блюдо приваблює запеченою ароматною скоринкою, а всередині - ніжною картоплею.
Як повідомляв портал "Знай.ua", Такі цукерки шалено смачні, проте калорійні. В одній шоколадній цукерці з арахісовою пастою міститься близько 90 ккал.
Також "Знай.ua" писав, Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився ожинового флану з шоколадним бісквітом. Знаменитий кухар пообіцяв неймовірний смак і навіть трохи магії.