Легке солодке блюдо можна без зайвих зусиль приготувати зі звичайних яблук. До того ж, такий десерт не додасть зайвих сантиметрів в талії і стегнах. Хоча і захоплюватися сильно їм не варто, адже в ньому багато швидких вуглеводів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Самбук можна приготувати з яблук будь-яких сортів. Крім того, можна додавати цукор на свій смак або ж додати трохи ванільного. Смак самбука трохи нагадує зефір, але він ще більш ніжний і ароматний.
Інгредієнт:
- Яблуко-200 грам;
- Яєчні білки - 1 шт;
- Цукор – 100 грам;
- Желатин-8 грам;
- Вода-60-80 мл.
Спосіб приготування:
Яблука розріжте на 2 або 4 частини, очистіть від серцевини, помістіть на деко і запікайте в духовці 15-20 хвилин (можете для цієї мети використовувати і мікрохвильовку). Яблука повинні стати м'якими. Якщо будете запікати з шкіркою, після зніміть її.
Желатин залити холодною водою.
Готові яблука перетерти через сито. Коли желатин набухне, прогрійте його на водяній бані, але не допускайте кип'ятіння.
У остигле яблучне пюре додати яєчний білок і цукор. Збити міксером 1-2 хвилини. Суміш повинна стати побілілої однорідною масою.
Тонким струменем влити желатин. Ще раз збити. Розкласти масу по креманкам і поставити в холодильник для застигання.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, що приготувати з буряка і чим вона корисна, не тільки борщ і шуба.
Як повідомляв Знай. ua, коли квасити капусту в 2020 році: сприятливі дні і важливі поради.
Також Знай. ua писав, що домашній вершковий крем лише з трьох компонентів, підійде до будь-яких тортів і печива.