Приготування ідеальних сирників для апетитного сніданку займе не більше пів години. Потрібно лише дотримуватись простих правил. Основними помилками в приготуванні, через які сирники не виходять, є погана консистенція тіста і неправильна температура приготування.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • 400 г сиру без крупинок 5% жирності
  • 4 ч. л. цукру
  • 1 яйце
  • 6 ст. л. борошна (без гірки)
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • ягоди на свій смак
  • цукрова пудра на свій смак

Сирники, фото: кадр з відео
Сирники, фото: кадр з відео

Сирники, фото: кадр з відео
Сирники, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Приготування:

Для приготування сирників краще взяти антипригарну сковороду. Заздалегідь розігрійте її на мінімальному вогні. У великій посудині змішайте сир і цукор, додай яйце і борошно. Гарненько перемішайте всі інгредієнти. Борошно просівати не потрібно.

Змастіть розігріту сковороду тонким шаром вершкового масла. Масло повинно танути, але не шипіти. Вилкою візьміть невеликий шматочок м'якого тіста, сформуйте з нього кульку і злегка придавіть.

Невеликими партіями викладайте сирники на сковороду. Готуйте їх таким чином кілька хвилин, поки не підрум'яняться. Переверніть їх на іншу сторону і готуйте трохи менше за часом.

Готовий десерт прикрасіть жменею ягід на свій смак і злегка посипте цукровою пудрою. Використовуй сито, щоб пудра лягала на сирники рівномірно.

Сирники, фото: кадр з відео
Сирники, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати справжній зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями та щавлем: справжня українська страва на вашому столі

Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.

Також "Знай.ua" писав, як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася: прості лайфхаки для господинь