Закуска з лаваша на сковороді стане ідеальним варіантом для особливого обіду або вечері. Зазначимо, що начинка для української страви – ледачих бандериків може бути будь-якою на ваш смак. Ми пропонуємо вам м'ясний варіант, який може стати перекусом або частиною ситного прийому їжі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнт:
- 400 г м'ясного фаршу
- 1 шт. ріпчастої цибулі
- 3 листа лаваша
- 3 яйця
- 70 мл молока
- 0,5 ч. л. солі
Спосіб приготування:
Лук потрібно обсмажити в олії до золотистої скоринки. Змішати його з м'ясним фаршем. Додати сіль перець за смаком.
У суміш можна додати трохи молока і зелені, щоб було легше загортати. М'ясний фарш можна замінити сиром, овочами і навіть ковбасою. Всім, на що вистачить фантазії.
Лаваш нарізати довгими широкими смужками і загорнути трикутниками. Головне - не переборщити з кількістю начинки.
Готові бендерики вмочити в збитому яйці і обсмажити на невеликому вогні. Також можна подавати до борщу або бульйону.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, Як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася, прості лайфхаки для господинь.
Як повідомляв Знай. ua, чим замінити морозиво в холоди, цікавий рецепт зі звичайної ряжанки.
Також Знай. ua писав, що ревізорка Юлія Панкова поділилася рецептом фірмового торта"Естерхазі".