Цей швидкий сніданок точно стане вашим улюбленим! Млинці зі смаком піци готуються буквально 15 хвилин. Їх можна брати на роботу, або снідати всією сім'єю вдома.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • кефір (об'ємом 250 мл) — 1 скл.
  • сир твердий (моцарела для піци або будь-який інший) - 70 г
  • шинка - 100 г
  • борошно пшеничне — 1 скл.
  • сіль - 0,5 ч. л.
  • цукор (можна 1 ч л, на свій смак) — 0,5 ч. л.
  • сода - 0,5 ч. л.
  • перець болгарський — помаранчевий, маленький) - 1 шт.
  • помідор невеликий) - 1 шт.
  • зелень (цибуля зелена і петрушка) — 2 гілочки.
  • олія соняшникова (для смаження оладок)
  • яйце куряче - 2 шт.

Млинці зі смаком піци, фото: кадр з відео
Млинці зі смаком піци, фото: кадр з відео

Млинці зі смаком піци, фото: кадр з відео
Млинці зі смаком піци, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень Ціни рекордні, але буде дорожче: нерадісні прогнози для власників авто з ГБО Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Показати ще

Приготування:

Наливаємо в посудину кефір, додаємо цукор, соду і сіль, з'єднуємо. Чекаємо реакції кефіру на соду, вона в ньому погаситься. Шинку ріжемо дрібним кубиком, сир натираємо на середній тертці. Розбиваємо яйця. Всі складники перекладаємо в кефір і вимішуємо.

Просіваємо борошно і замішуємо тісто. Помідор, перець і зелень дуже дрібно ріжемо. Викладаємо в тісто. Все ретельно перемішуємо. На сковороду наливаємо олію, гріємо і столовою ложкою викладаємо тісто.

Обсмажуємо з одного боку на середньому вогні. Перевертаємо, зменшуємо вогонь на мінімум, накриваємо оладки кришкою і смажимо до красивого кольору з іншого боку. З цієї кількості тіста виходить приблизно 20 оладок. Готові оладки покласти на паперовий рушник, щоб він увібрав зайву олію.

Млинці зі смаком піци, фото: кадр з відео
Млинці зі смаком піци, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати справжній зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями та щавлем: справжня українська страва на вашому столі

Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.

Також "Знай.ua" писав, як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася: прості лайфхаки для господинь