Баварський крем або дивовижно смачний і низькокалорійний десерт. Такий крем можна використовувати і в якості прошарку для торта, але багато кому дуже подобається його їсти просто, як десерт. Це дуже смачно. Таким кремом можна ласувати часто і без шкоди для фігури. Ідеальний рецепт десерту опублікували у кулінарному блозі super.recepty в Іnstagram.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
1,5 склянки молока;
цукор за смаком;
3 жовтки;
300 мл нежирної сметани або йогурту;
7 грам желатину;
вода-4 ст. л.;
ванільний екстракт - 1 ч. л.
Спосіб приготування баварського крему:
Жовтки змішайте з цукром і поставте на повільний вогонь.
Тепер тонкою цівкою влийте молоко, безперервно помішуючи, варіть 7-9 хвилин на дуже маленькому вогні, не доводячи до кипіння.
У сметану або йогурт додайте ванільний екстракт і збийте міксером.
Желатин залийте водою по інструкції.
Зніміть яєчну масу з вогню і додайте набряклий желатин, дуже швидко перемішайте ложкою.
Залиште масу остигати на столі.
Коли маса охолола, додайте збиту сметану (або йогурт), перемішайте або збийте міксером буквально пару секунд, щоб маса стала однорідною.
Розкладіть крем в креманки і приберіть в холодильник на 2 години.
Якщо ви хочете використовувати десерт замість крему, тоді дістаньте його з холодильника через 1 годину.
⠀
Приємного всім апетиту і відмінного здоров'я.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо, як приготувати
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,