Баварський крем або дивовижно смачний і низькокалорійний десерт. Такий крем можна використовувати і в якості прошарку для торта, але багато кому дуже подобається його їсти просто, як десерт. Це дуже смачно. Таким кремом можна ласувати часто і без шкоди для фігури. Ідеальний рецепт десерту опублікували у кулінарному блозі super.recepty в Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:
1,5 склянки молока;
цукор за смаком;
3 жовтки;
300 мл нежирної сметани або йогурту;
7 грам желатину;
вода-4 ст. л.;
ванільний екстракт - 1 ч. л.

Вершковий крем, фото: кадр з відео
Вершковий крем, фото: кадр з відео

Спосіб приготування баварського крему:
Жовтки змішайте з цукром і поставте на повільний вогонь.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Тепер тонкою цівкою влийте молоко, безперервно помішуючи, варіть 7-9 хвилин на дуже маленькому вогні, не доводячи до кипіння.

У сметану або йогурт додайте ванільний екстракт і збийте міксером.

Желатин залийте водою по інструкції.

Зніміть яєчну масу з вогню і додайте набряклий желатин, дуже швидко перемішайте ложкою.

Залиште масу остигати на столі.

Коли маса охолола, додайте збиту сметану (або йогурт), перемішайте або збийте міксером буквально пару секунд, щоб маса стала однорідною.

Розкладіть крем в креманки і приберіть в холодильник на 2 години.

Якщо ви хочете використовувати десерт замість крему, тоді дістаньте його з холодильника через 1 годину.

Приємного всім апетиту і відмінного здоров'я.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати справжній зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями та щавлем: справжня українська страва на вашому столі

Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.

Також "Знай.ua" писав, як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася: прості лайфхаки для господинь