Вітамінний овочевий салат настільки смачний, що ви точно захочете готувати його щороку. Така закуска добре йде, коли поставити її як на щоденний, так і святковий стіл. Щобільше, тут і готувати особливо нічого не треба - лише нарізати всі овочі та заправити їх маринадом!

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • 1 кг капусти
  • 1 кг моркви
  • 1 кг цибулі
  • 1 кг болгарського перцю
  • 1 кг помідорів
  • 1 кг огірків
  • 5 ч. л. солі
  • 5 ст. л. цукру
  • 1 ст.рослинної олії
  • 1 ст. оцту 9 %
  • часник за бажанням

Салат з овочів на зиму, фото: кадр з відео
Салат з овочів на зиму, фото: кадр з відео

Салат з овочів на зиму, фото: кадр з відео
Салат з овочів на зиму, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз

Львів'яни врятували від страшної долі 13 малюків: "Хотіли зняти шкури"

Красуня з червоною стрічкою влаштувала танці на замерзлому озері посеред Карпат - "Це диво!"

Стоцька і Кіркоров знову разом? Колишній Пугачової видерся до рудої бестії: ″Моя дівчинко″

Син Кернеса показав секретні фото батька з красунею-дружиною: "Американська мрія"

Показати ще

Приготування:

Все овочі - капусту, моркву, цибулю, болгарський перець, помідори, огірки - нарізати соломкою. Залити їх рослинною олією та оцтом. Тепер засипати нарізані овочі цукром і сіллю, перемішати і дати настоятися протягом 1 години.

Опісля поставити салат варитися. Після того, як він закипить, варити не більше 10 хвилин. Розкласти у стерилізовані банки рівномірно з маринадом. Закатати кришками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати справжній зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями та щавлем: справжня українська страва на вашому столі

Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.

Також "Знай.ua" писав, як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася: прості лайфхаки для господинь