Осінь триває, за вікном холодно, але на твоєму екрані, наш дорогий читач буде гаряче, адже у нас є дуже цікавий рецепт грудинки в пиві. На цей раз ми розповімо, як зробити неймовірно соковиту закуску на 12 порцій.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Про цей рецепт стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Кухня по-чоловічому".
Що нам потрібно на 12 порцій:
- 6 зубчиків часнику;
- 2 ст. л. коричневого цукру;
- 2 ст. л. діжонської гірчиці;
- 2 ст. л. оливкової олії;
- 1 ст. л. свіжомеленого чорного перцю;
- 1 ст. л. меленого кумина;
- 1 ст.л. паприки;
- 1 ч. л. кайенського перцю;
- 1/4 чашки кошерної солі;
- яловича грудинка вагою 3,5-4,5 кг.;
-2 цибулини, тонко нарізати;
- одна 350 мл. банку лагера.
Спосіб приготування: дрібно нарізати часник в кухонному комбайні. Додати коричневий цукор, гірчицю, масло, чорний перець, кумін, червоний перець, кайенський перець і 1/4 чашки солі, помішувати до отримання однорідної маси. Натерти маринадом грудинку. Загорнути в плівку і прибрати в холодильник на 1-2 дні. B день приготування дати м'ясу дійти до кімнатної температури, приблизно 1 годину.
Розігріти духовку до 160 ºC. У великій жаровні розкидати цибулю, викласти грудинку жирною стороною вгору. Додати пиво; накрити фольгою. Гасити м'ясо до дуже ніжної текстури, 5-6 годин. Дістати з духовки, увімкнути гриль. Випікати м'ясо до рум'яної скоринки, 5-10 хвилин. Дати грудинці трохи охолонути і можна їсти. Смачного.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Раніше повідомляли, щоб добро не пропадало: три смачних рецепта для зелених помідорів.
Як повідомляв Знай.uа, домашня ковбаса у фользі: спробувавши один раз, ви більше не купуватимите в магазині.
Знай.uа писав, рецепти "Медовика" на всі випадки життя: з заварним, сметанним, масляним кремом і згущеним молоком.