Ніжні і апетитні скибочки буженини для смачного сендвіча і бутерброда або в якості м'ясної закуски для сімейного обіду або на святковий стіл.
Інгредієнти
Свиняча шийка - 1 кг
Олія - 2 ст.л.
Перець запашний - 10 шт
Перець чорний горошком - 15 шт
Коріандр зерна - 1 ч.л.
Лавровий лист - 2 шт
Часник - 3 зубчики
Чебрець сушений - 1 ч.л.
Паприка копчена - 1 ч.л.
Коріандр мелений - 1 ч.л.
Зіра мелена - 1 ч.л.
Сіль крупна - 1 ч.л.
Суміш перців - 1 ч.л.
Сіль - 5 ст.л.
Вода - 1,25 л
Вам знадобляться
Духовка
Деко або ємність для випічки
Ємність для маринування м'яса
холодильник
Харчова фольга
Харчова плівка
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПроготування
М'ясо обмийте під проточною водою та обсушіть паперовими рушниками. Перекладіть в зручну миску.
Поки обсихає м'ясо, очищені зубчики часнику наріжте тонкими довгими пластинами.
Підготуйте суміш спецій. Чорний перець, червоний перець і базилік змішайте в піалі.
Часточки часнику обваляйте в спеціях.
Додайте сіль. Кількість солі залежить від ваги шматка м'яса. Розрахунок такий - на 1 кг м'якоті береться чайна ложка кухонної солі (з невеликою гіркою).
Гострим ножем зробіть в м'ясі проколи та вставте в дірочки часник, обваляний в спеціях.
Нашпигуйте м'ясо з усіх боків. Обмажте його сумішшю солі та спецій.
Обмотайте м'ясо у фольгу та відправляйте в духову.
Випікати при температурі 180 1 год 10 хв.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо як приготувати апетитну кашу з грибами
Як повідомляв портал Знай.ua, пшоняна каша з гарбузом на молоці - смак дитинства та осені в одній тарілці
Також Знай.ua писав,