Смачне домашнє печиво стане чудовим доповненням до сімейного чаювання. Пропонуємо рецепт м'якого домашнього печива з яблуками.

Така випічка популярна в італійській кухні, але за рахунок неймовірної простоти десерт прижився і на кухні української господині.

Читайте Знай в Google News!

Домашнє печиво з яблуками

Інгредієнти

- 2 курячих яйця

Популярні новини зараз
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Показати ще

- 100 г цукру

- 1 пакетик ванільного цукру

- 100 г вершкового масла

- 300-350 г пшеничного борошна

- 15 г розпушувача тіста

- 2 середніх яблука

домашнє печиво, фото takprosto
домашнє печиво, фото takprosto

Приготування

1. У невелику ємність розбийте яйця. Збийте їх міксером до однорідної маси.

2. Додайте ванільний цукор, потім звичайний. Знову збийте міксером.

3. В отриману суміш додайте підігріте вершкове масло. Знову перемішайте.

4. Просійте половинку борошна, додайте розпушувач. Перемішайте. Просійте решту борошна і доведіть до однорідної маси.

5. З яблук зніміть шкірку. Наріжте довгастими скибочками. Додайте отримані шматочки яблук у тісто і ще раз перемішайте.

6. Викладайте грудочки тіста з яблуками ложкою на застелений пергаментним папером деко. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 30-35 хвилин.

Смачного!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ці продукти краще не купувати в магазині: барвники, ароматизатори і підробки.

Як повідомляв портал Знай.uа, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш.

Також портал Знай.uа писав, що приготувати з буряка і чим він корисний: не лише борщ і шуба.