Цей простий і популярний рецепт реберець сподобається всім любителям м'ясних страв. Важливо обрати якісне свіже м'ясо, адже не бажано використовувати заморожене.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Рецептом поділився телеграм-канал "Кухня по-чоловічому"
Інгредієнти:
- Ребра свинячі - 1 смуга приблизно 600 грамів
- Спеції: сіль, перець, паприка, часник, цукор або готова суха суміш
- Гірчиця діжонська
- Соус - на свій смак
Приготування:
Ребра обсушуємо паперовим рушником. Зачищаємо по краях, видаляючи зайвий жир. Перевертаємо ребра, і видаляємо зі зворотного боку плівку - найзручніше її відривати використовуючи паперову серветку.
Тепер натираємо їх невеликою кількістю діжонської гірчиці, а потім - спеціями. Залишаємо реберця маринуватися в холодильнику від 1 години до 2-х діб.
Щоб підготувати гриль, нагріваємо його до температури 200 градусів, обсмажуємо протягом 5-10 хвилин. Загортаємо ребра у фольгу. Готуємо на непрямому жару, при температурі 200 С на 1 годину 20 хвилин.
Опісля розкриваємо фольгу і глазуруємо соусом. Залишаємо ребра в грилі ще на 10 хвилин, на непрямому жару з температурою 180-200 градусів.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,