Приготувати хрусткі та апетитні деруни з картоплі простіше простого. Щобільше, у випадку цих оладок можна нескінченно експериментувати.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Три найкращих способи приготування дивовижних дерунів, які точно прийдуться вам до душі, пропонує сайт "
Деруни з шинкою, сиром і зеленню
Інгредієнти:
- 300 г картоплі
- 1 цибулина
- 100 г шинки
- 100 г твердого сиру
- 1 яйце
- 2 ст. л. борошна
- 1/3 ч. л. солі
- 1/4 ч. л. чорного перцю
- кріп
- рослинна олія для смаження
Приготування:
Цибулю, шинку, сиру картоплю і сир натерти на великій тертці. Додати яйце і подрібнений кріп. Посолити, поперчити до смаку і добре перемішати.
Тепер додаємо борошно і вимішуємо до однорідної маси. Викладаємо масу на сковороду за допомогою ложки і обсмажуємо з двох сторін до золотистої скоринки.
Деруни з картоплі, кабачка і яблука
Інгредієнти:
- 2 кабачки
- 1 яблуко
- 1 яйце
- 4 ст. л. манної крупи
- 1 ч. л. приправи
- 2 щіпки солі
- 4 картоплі
- рослинна олія для смаження
Приготування:
Яблуко, кабачки, картоплю чистимо і натираємо на тертці. Тепер до них додаємо манку, приправу, яйце і сіль. Смажимо в невеликій кількості масла з двох сторін.
Деруни з гарбуза
Інгредієнти:
- 2 цибулини
- 2 зубчики часнику
- 2 яйця
- 4 ст. л. борошна
- 2 ст. л. петрушки
- рослинна олія для смаження
- сіль
- мелений чорний перець
- кунжут
- 1 жменя гарбузового насіння
- гарбуз
Приготування:
М'якуш гарбуза натираємо на тертці. Ріжемо цибулю на великі шматки і разом з часником подрібнюємо або пропускаємо через прес. Овочі з'єднуємо і додаємо посічену петрушку, яйця, борошно, сіль і мелений чорний перець на свій смак.
Добре перемішуємо і за допомогою столової ложки викладаємо отриману масу на сковороду, формуючи невеликі оладки. Смажимо на середньому вогні з двох сторін до рум'яної скоринки. При подачі посипаємо деруни гарбузовим насінням і кунжутом.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,