Крихітка картопля - це надзвичайно смачна страва для сім'ї та гостей. Цю апетитну гарячу закуску можна урізноманітнити різними складниками на свій смак.

Читайте Знай в Google News!

Рецептом апетитної картоплі з салатом поділився телеграм-канал "Real Food".

Інгредієнти:

  • Картопля

Салат:

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще
  • Копчена груднина
  • Мариновані огірки
  • Зелень

Крихітка картопля, фото: Real Food
Крихітка картопля, фото: Real Food

Соус до салату:

  • Вершки 33%
  • Сирний сир
  • Майонез
  • Масло вершкове для картоплі
  • Сир для посипання

Приготування:

Спершу потрібно зробити отвори в картоплі виделкою. Тоді загорнути її у фольгу і випікати при температурі 200 градусів протягом 2 годин. Для салату всі інгредієнти нарізати соломкою і перемішати з соусом.

Для приготування соусу всі інгредієнти перемішуємо і збиваємо. Виймаємо готову картоплю з духовки, з фольги робимо тарілочку і розрізавши картоплю мнемо в пюре. Додаємо масло і посипаємо сиром, зверху викладаємо салат.

Крихітка картопля, фото: Real Food
Крихітка картопля, фото: Real Food

Крихітка картопля, фото: Real Food
Крихітка картопля, фото: Real Food

Крихітка картопля, фото: Real Food
Крихітка картопля, фото: Real Food

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш

Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.ua" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів