Щоб швидко приготувати сирні пончики, не робіть їх великими, адже маленькі кульки швидше і більш рівномірно обсмажуються.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- сир домашній – 300 г;
- яйця – 2 шт.;
- цукор – 2-4 ст.л;
- ванілін;
- розпушувач – 2 ч.л;
- борошно – 300 г;
- кориця і мускатний горіх, щіпка;
- сіль.
Приготування:
Якщо сир сухуватий, збиваємо його блендером або протираємо через сито. Яйця з’єднуємо з цукром і збиваємо у густу і стійку піну. Викладаємо яєчну масу в сир і акуратно перемішуємо, від низу до верху, намагаючись не руйнувати легкість яєць.
Тепер просіюємо борошно і з’єднуємо його з розпушувачем, корицею, ваніллю і мускатним горіхом. Все ретельно перемішуємо і додаємо в сирну масу. Тісто добре вимішуємо - маса повинна злегка липнути до рук, бути м’якою.
Відриваємо шматочки тіста і формуємо з них невеликі кульки, які викладаємо на поверхню, посипану борошном. За цей час розігріваємо велику кількість рослинної олії в сковороді з високими бортами або каструлі і обсмажуємо пончики з усіх боків.
Сирні пончики будуть рости, тому не кладіть занадто багато за один захід. Опісля викладаємо кульки на паперові рушники, щоб стекла олія, а тоді вже на тарілку. Посипаємо цукровою пудрою на свій смак.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,