Однією з найпопулярніших закусок близькосхідної кухні є бабагануш. Це овочевий хумус або паштет, який готується на основі запечених баклажанів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Рецептом паштету з баклажанів поділився сайт "
Інгредієнти:
- 1,5 кг баклажанів
- 10 листочків м'яти
- 4 столові ложки оливкової олії
- 1 чайна ложка чорного меленого перцю
- 2 зубчики часнику
- 2 чайних ложки солі
- 100 г тахіні
Приготування
Деко застелити пергаментним папером і викласти на нього цілі баклажани. Запікати овочі в духовці протягом 1 години 20 хвилин при температурі 170 градусів.
Потім баклажани потрібно остудити і розрізати. Ложкою вийняти з них м'якуш та розім'яти його до стану однорідного пюре. Додати до нього подрібнений часник і листя м'яти, сіль, чорний перець, тахіні і оливкову олію. Ретельно перемішати.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,