Салат "Осінній гриб" виходить дуже ситним й надзвичайно красивим. Ця страва стане чудовою окрасою святкового стола.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Куряче філе варене - 400 грамів
- Печериці - 350 грамів
- Яйце варене - 4 шт.
- Морква варена - 2-3 шт.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт.
- Сир твердий - 50 грамів
- Майонез - 3 ст. ложки
- Зелень - на свій смак
- Сіль, перець чорний мелений - на свій смак
- Рослинна олія - 1-2 ст. ложки (для смаження грибів)
Приготування:
Заздалегідь зваріть і остудіть моркву, куряче філе, яйця. Очистіть цибулю, яйця і моркву. Поріжте дрібно цибулю. Якщо гриби свіжі, то вимийте та поріжте їх дрібно. Розігрійте рослинну олію на сковороді, покладіть гриби, цибулю. Посоліть і смажте до готовності.
Куряче філе поріжте кубиками. Жовтки відокремте від білків. Жовтки і один білок поріжте дрібно, додайте до курячого філе, а три білки натріть на великій тертці.
Додайте смажені гриби з цибулею, майонез, сіль та перець. Перемішайте салат. На велику тарілку викладайте салат ложкою у вигляді гриба. Тертою морквою оформте капелюшок. Тертим сиром задекоруйте внутрішню частину капелюшка, а ніжку - білком.
Наостанок прикрасіть салат зеленню, для цього можна взяти зелену цибулю, кріп, петрушку. Щоб ніжку гриба зробити більш правдоподібною, посипте її маком.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,