Пам'ятаєте ці чарівні пісочні коржики" колечка", на які ми в дитинстві так накидалися, коли мама приносила їх з гастроному?
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЄ відмінні новини-ми з вами зможемо приготувати ті самі коржики вдома. Почастуєте рідних і гостей, а ще — діток, які точно будуть в захваті від цієї смакоти. Щоб всім вистачило, спечемо 18 коржиків за рецептом. Нам для цього знадобляться наступні інгредієнти:
Масло вершкове-200 гр.
Цукор – 125 гр.
Ванільний цукор - 1 ч. л.
Яйце – 1 шт.
Розпушувач - ¼ ч. л.
Сіль - ¼ ч. л.
Борошно-375 гр.
Арахіс – 100 гр.
Білок - 1 шт.
Приготування
У глибоку миску кладіть 200 гр. розтопленого вершкового масла. 1 ч. л. ванільного цукру і 125 гр. звичайного цукру. Гарненько перемішайте до пастоподібної маси. Далі додайте 1 яйце, чверть чайної ложки солі і ще раз перемішайте. Додайте 375 гр. борошна, чверть чайної ложки розпушувача. Перемішайте гарненько і замісіть тісто, розділіть на дві частини для зручності. Сформуйте корж і не використовуючи борошно розкачайте в пласт. Круглої формочкою, діаметром 10 см.виріжте кола. Зробіть отвір в середині. Приберіть надлишки тесту. Візьміть білок від одного яйця. Змастіть їм коржики. Подрібніть арахіс. Краще це зробити ножем і не рубати занадто дрібно. Далі візьміть заготовку і кладіть його верхи в низ на арахіс. Викладіть на деко застелене пергаментним папером. Випікайте в духовці 180°C 15 хвилин.
Відеорецепт
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=yWBaTt5IGbk[/embed
Нагадавши, закуска існує просто неймовірна кількість, і це насправді хороший простір для творчості, адже можна щось придумати саме з тих продуктів, що господиня має під рукою. В ході таких екскрементів можна створити своє фірмове блюдо.
Як повідомляв портал " Знай.ua" печінка по-берлінськи з яблуками: смачний покроковий рецепт
Також " Знай.ua " писав, Як приготувати рис з курячою печінкою і зеленим горошком