Знаменита партизанська каша - це кілька видів круп, заправлених смаженими з цибулею грибами. Страва виходить не просто ситною, але і смачною. Зі звичайнісінької гречки можна приготувати дещо дуже особливе.

Читайте Знай в Google News!

Оригінальним рецептом приготування гречки поділився сайт "Зі смаком".

Інгредієнти:

  • Гречка - 1 скл.
  • Рис - 1 скл.
  • Пшенична крупа - 1 скл.
  • Цибуля - 2 шт.
  • Лісові гриби - 300 г
  • Соняшникова олія - 40 мл
  • Вершкове масло - 100 г
  • Сіль - на свій смак
  • Чорний перець (мелений) - на свій смак

Гречка з грибами, фото: кадр з відео
Гречка з грибами, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Гречка з грибами, фото: кадр з відео
Гречка з грибами, фото: кадр з відео

Приготування:

Спершу ретельно промийте крупи. Подрібніть цибулю, а гриби наріжте великими шматочками. Відварюйте гриби протягом 3 хвилин. Розігрійте соняшникову олію на сковороді та обсмажте на ній цибулю і гриби. Додайте сіль та перець.

Тепер влийте 0,6 л води в глибоку місткість і посоліть її. Закип'ятіть рідину, після цього додайте всі крупи. Коли вода знову закипить, зменште вогонь і варіть до її повного википання.

Додайте вершкове масло. Щільно закрийте каструлю. Залиште кашу приблизно на 10 хвилин. Потім додайте обсмажену цибулю і гриби і перемішайте. Залиште ще на кілька хвилин.

Гречка з грибами, фото: кадр з відео
Гречка з грибами, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш

Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.ua" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів