Сьогодні ми з вами навчимося фарширувати баклажани на зиму за надійним рецептом.

Для цього нам знадобляться десять одиниць баклажанів, 3 перцю, 2 моркви і один пучок петрушки. Для маринаду потрібно літр води, сіль і цукор — по 2,5 столові ложки, три ст. л. 9% оцту, 5 ст. л. рослинного масла, десять штучок запашного перцю і три лаврових листа.

Читайте Знай в Google News!

Рецептом поділився Instagram-аккаунт "_eda_iz_topora_".

Приготування починається з мокрови, яку слід натерти на тертці. Перець же нарізати тонкою соломкою, а часник пропустити через прес. Далі береться петрушка, її потрібно порубати. А потім всі підготовлені інгредієнти ретельно змішати і залишити на 1,5 години.

Популярні новини зараз

Львів'яни врятували від страшної долі 13 малюків: "Хотіли зняти шкури"

Красуня з червоною стрічкою влаштувала танці на замерзлому озері посеред Карпат - "Це диво!"

Син Кернеса показав секретні фото батька з красунею-дружиною: "Американська мрія"

Українка народила чотирьох дівчаток, вся лікарня п'є шампанське: "Тримайся, таточку"

Показати ще

Баклажани потрібно відварити в підсоленій воді 5-10 хвилин до м'якості і ретельно віджати їх під пресом, після чого розрізати уздовж до половини і начинити кожен з них начинкою.

Потім готові баклажани щільно укладаються в банки. Далі готується гарячий маринад, яким заливаються баклажани. Банки закочуються, перевертаються. Їх потрібно укутати і залишити до повного охолодження. Фаршировані баклажани будуть готові через 1 місяць.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, домашні грінки з незвичайним смаком: рецепт швидкого перекусу на всю сім'ю.

Як повідомляв "Знай.ua", як швидко замісити дріжджове тісто на воді для пиріжків, хліба та іншої випічки.

Знай.ua писав, ситний суп по секрету відомого кухаря: рецепт, який зігріє в зимові холоди.