Сьогодні ми з вами навчимося готувати сирну запіканку з родзинками.

На 100 грам продукту припадає 128 калорій, 13 грам білків, 2 г. жирів і 15 грам вуглеводів.

Читайте Знай в Google News!

А для приготування нам знадобиться силіконова форма діаметром 16-17 сантиметрів, 600 грам м'якого 0,1% сиру, три яйця, по 50 гр. кукурудзяного крохмалю і цукру, 60 грам родзинок і ванілін.

Все починається з того, що родзинки слід залити гарячою водою на п'ять хвилин і згодом злити воду. Сир потрібно змішати разом з яйцями, цукром, крохмалем і ваніліном в блендері. А потім додати родзинки, перемішати ложкою і вилити масу в форму.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Випікання відбувається в розігрітій до 180°C духовці протягом близько 50 хвилин. Це залежить від вашої духовці. А перед вживанням готову страву все ж краще повністю охолодити в холодильнику. Приємного апетиту!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пампушки із золотистою скоринкою: той самий десерт, який перетворить новорічну ніч в солодку казку. Салати на святковому столі-це, звичайно, чудово, але ніхто не відміняв смачні десерти.

Як повідомляв "Знай.ua", здивуйте всіх у новорічну ніч: швидкий рецепт неймовірної закуски "Вітелло тоннато"

Знай.ua писав, незвичайні і смачні рецепти на Новий Рік 2021: здивують гостей і родичів. Більшість господинь з приходом грудня обзавелися новою турботою, яка полягає в тому, чим би смачненьким здивувати своїх гостей і домашніх в новорічну ніч.