Відварний пельмені - це банально. Кухар-віртуоз Василь Ємельяненко у своєму кулінарному відеоблозі "Теорія смаку" розповів, як смачно посмажити пельмені. Тобто, навіть найпростіше і звичне блюдо може стати оригінальною закускою, якщо приготувати його особливим чином
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися-
Варіть пельмені в добре відфільтрованій воді не до готовності. Починати їх смажити необхідно тоді, коли вони тільки спливли.
-
На сковороду влити трохи рослинного масла. Варити пельмені потрібно починати, поки воно ще не розжарилося.
-
Перекладати пельмені на сковорідку необхідно шумівкою, попередньо струснувши її і слив зайву воду, щоб масло не почало бризкати і не обпекло руки або навіть обличчя кулінара.
-
Додаємо ще масла і половинку маленької цибулини
Популярні новини заразДолари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогуПоказати ще -
Солимо і періодично струшуємо сковорідку.
-
Коли пельмені стають золотистими, додаємо соєвий соус і спеції за смаком
-
Додати дрібно рубаний часник і зелень, потім подати на стіл. Гості будуть в захваті.
Нагадавши,
Як повідомляв портал " Знай.ua",
Також " Знай.ua " писав,