Відварний пельмені - це банально. Кухар-віртуоз Василь Ємельяненко у своєму кулінарному відеоблозі "Теорія смаку" розповів, як смачно посмажити пельмені. Тобто, навіть найпростіше і звичне блюдо може стати оригінальною закускою, якщо приготувати його особливим чином
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися-
Варіть пельмені в добре відфільтрованій воді не до готовності. Починати їх смажити необхідно тоді, коли вони тільки спливли.
-
На сковороду влити трохи рослинного масла. Варити пельмені потрібно починати, поки воно ще не розжарилося.
-
Перекладати пельмені на сковорідку необхідно шумівкою, попередньо струснувши її і слив зайву воду, щоб масло не почало бризкати і не обпекло руки або навіть обличчя кулінара.
-
Додаємо ще масла і половинку маленької цибулини
Популярні новини заразГазові плити, котли та колонки: "Нафтогаз" попередив всіх власників Без довідки не буде виплат: який документ пенсіонери мають подати до ПФУ Тарифи на електроенергію готуються переписати: як і коли зміняться ціни Банки почнуть блокувати пенсійні картки: стареньких попередили про нові обмеженняПоказати ще -
Солимо і періодично струшуємо сковорідку.
-
Коли пельмені стають золотистими, додаємо соєвий соус і спеції за смаком
-
Додати дрібно рубаний часник і зелень, потім подати на стіл. Гості будуть в захваті.
Нагадавши, . Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.
Як повідомляв портал " Знай.ua", . Багато людей зберігають яйця в холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.
Також " Знай.ua " писав, . Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.