Сьогодні ми з вами навчимося готувати дуже смачне суфле з ягід.

І для нього нам будуть потрібні 200 грам ягід (наприклад, ожина), 140 грам грецького йогурту або м'якого сиру, 230 гр. сиру в брикеті, а також 50 мілілітрів води, 10 грам желатину і столова ложка цукру.

Приготування починається з желатину, який слід залити водою і залишити набухати. А потім слід взятися за ягоди і подрібнити їх в блендері, після чого процідити через сито, щоб позбутися від непотрібних кісточок. Далі додаються йогурт, сир і цукор, сместь доводиться до однорідного стану за допомогою погружного блендера.

І лише в останній момент додається розчинений на водяній бані або в мікрохвильовці желатин. Далі беруться креманки, в які розливається суміш, і відправляються в холодильник на дві години. Як тільки маса застигне-десерт можна вважати готовим. Ягідне суфле можна прикрасити свіжими ягодами або кокосовою стружкою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, не тільки олів'є: три класичних салату для новорічного столу від Клопотенко. Святкування Нового рік важко уявити без звичних салату олів'є і оселедця під шубою. Якщо ви трохи втомилися від традиційних варіантів, то можна урізноманітнити свій святковий стіл новими рецептами, а старі - поліпшити.

Як повідомляв "Знай.ua", запашний апельсиновий чай з корицею зігріє в цю сумну зиму: рецепт.

Знай.ua писав, ніжний смак підкорить кожного: рецепт запеченої цвітної капусти з соусом Бешамель. Вона нікого не залишить байдужим.