Не прогавте сезон гарбузів та нагодуйте свою родину смачною стравою. Гарбузова ікра – дуже корисне та неочікуване блюдо, тому на вашому столі воно може стати родзинкою цієї осені.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОтже, для приготування гарбузової ікри потрібні такі інгрідієнти:
- Гарбуз десь на півкіло (500г)
 - Три великі моркви (300 г)
 - Цибуля (300г)
 - Помідори (300г)
 - 2-3 зубчика часнику
 - Сіль
 - Рослинна олія
 
Приступаємо до приготування.
- Перше, що нам потрібно зробити, це, звичайно, вимити та почистити від шкірки усі овочі.
 - Потім гарбуза, цибулю і моркву крутимо у м’ясорубці з великими отвірами, з помідорами проводимо ті ж дії, але окремо.
 - Беремо каструлю і додаємо у неї 2-3 столові ложки рослинної олії.
 - Кладемо овочі і гарбуза, що отримали після подрібнення, до каструлі, та доводимо до кипіння.
 - Тушкуємо на повільному вогні 15-16 хвилин.
 - Як тільки заданий час сплине, додаємо до каструлі покручені помідори, часник, перец та сіль. Можна додати трохи базиліку, за бажанням.
 - Постійно помішуючи, тушкуємо ще хвилин 20.
 
                
Отриману ікру розкладаємо до стерилізованих банок та зберігаємо у темному прохолодному місті.
Смачного!
Знай.ua нагадує Готуємо разом: найсмачніші рецепти шашлику
Як раніше повідомляв Знай.ua Простий рецепт смачного плову в домашніх умовах: хотіли купити узбеки
Також Знай.ua писав:Глінтвейн, пунш і грог: топ рецептів зігріваючих напоїв від Юлії Шевчук