Не прогавте сезон гарбузів та нагодуйте свою родину смачною стравою. Гарбузова ікра – дуже корисне та неочікуване блюдо, тому на вашому столі воно може стати родзинкою цієї осені.

Отже, для приготування гарбузової ікри потрібні такі інгрідієнти:

  • Гарбуз десь на півкіло (500г)
  • Три великі моркви (300 г)
  • Цибуля (300г)
  • Помідори (300г)
  • 2-3 зубчика часнику
  • Сіль
  • Рослинна олія

Приступаємо до приготування.

  • Перше, що нам потрібно зробити, це, звичайно, вимити та почистити від шкірки усі овочі.
  • Потім гарбуза, цибулю і моркву крутимо у м’ясорубці з великими отвірами, з помідорами проводимо ті ж дії, але окремо.
  • Беремо каструлю і додаємо у неї 2-3 столові ложки рослинної олії.
  • Кладемо овочі і гарбуза, що отримали після подрібнення, до каструлі, та доводимо до кипіння.
  • Тушкуємо на повільному вогні 15-16 хвилин.
  • Як тільки заданий час сплине, додаємо до каструлі покручені помідори, часник, перец та сіль. Можна додати трохи базиліку, за бажанням.
  • Постійно помішуючи, тушкуємо ще хвилин 20.

фото: скриншот youtube
фото: скриншот youtube

Отриману ікру розкладаємо до стерилізованих банок та зберігаємо у темному прохолодному місті.

Популярні новини зараз
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Показати ще

Смачного!

Знай.ua нагадує Готуємо разом: найсмачніші рецепти шашлику

Як раніше повідомляв Знай.ua Простий рецепт смачного плову в домашніх умовах: хотіли купити узбеки

Також Знай.ua писав:Глінтвейн, пунш і грог: топ рецептів зігріваючих напоїв від Юлії Шевчук