Мандаринова панна-котта - простий, невигадливий в приготуванні і дуже апетитний святковий десерт. Приготований на основі вершків і йогурту, десерт володіє неймовірно спокусливим вершковим смаком і кремовою, шовковистою текстурою.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПро цей рецепт стало відомо завдяки одному з Telegram-каналів, де дачники люблять ділитися своїми секретами кулінарної магії.
Що нам потрібно з продуктів?
Для мандаринового шару:
- Желатин - 5 г.
- Вода - 25 мл.
- Мандарини - 5 шт.
- Цукор - 40 г.
Для вершкового шару:
- Желатин - 5 г.
- Вода - 25 мл.
- Вершки - 250 мл.
- Цукор - 40 г.
Спосіб приготування:
1. Мандариновий шар: желатин заливаємо водою і залишаємо на 10 хвилин. Очищені мандарини пробиваємо в блендері і проціджуємо сік через сито. Додаємо цукор, помішуючи, доводимо до кипіння. Додаємо желатин і перемішуємо до розчинення. Розливаємо по склянках і прибираємо в холодильник на пару годин. ⠀
2. Вершковий шар: желатин заливаємо водою і залишаємо набухати на 10 хвилин. До вершків додаємо цукор і, помішуючи, доводимо до кипіння. Вимикаємо вогонь, додаємо набряклий желатин і перемішуємо до його розчинення. Заливаємо решту склянки і прибираємо в холодильник на пару годин.
Такий легкий, яскравий і приємно освіжаючий десерт стане справжньою окрасою святкового столу. Обов'язково спробуйте!
Раніше повідомляли, мочені яблука з медом: найпростіший і правильний рецепт від Марини Ломаки.
Як повідомляв Знай.uа, домовички спробують його вкрасти: Костянтин Грубич поділився "золотистим" рецептом імбирного печива.
Знай.uа писав, ніжні Картопляні кекси з сиром до сніданку: подаруйте друге життя вчорашньому "пюре".