У сьогоднішній ситуації, коли українці потерпають від тривалих відімкнень світла, будь-який корисний лайфхак з приготування їжі, чи ефективного обігріву оселі та економії електрики, води та газу, є, на превеликий жаль, як ніколи актуальними.

Наприклад, приготувати картоплю способом варіння можна вдвічі швидше, ніж зазвичай. Щобільше, не потрібно докладати жодних особливих зусиль. У цьому може допомогти один продукт, який є абсолютно в кожному холодильнику.

Все настільки просто, що ви здивуєтеся, що не чули про цей спосіб раніше, а відповідно й не застосовували його на своїй кухні. А виявляється, завдяки одному простому продукту картоплю можна відварити вдвічі швидше!

Картопля. Фото: скриншот Youtube
Картопля. Фото: скриншот Youtube

Мова у цьому випадку йде про звичайнісіньке вершкове масло, яке точно знайдеться у холодильнику кожної української сім'ї. Але як же його правильно використати при варінні картоплі?

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Отож, у момент коли вода закипить, покладіть шматочок масла у каструлю. Ви помітите, як на поверхні утвориться плівка, яка і сприятиме тому, що картопля звариться набагато швидше.

Якщо ви досі ще не спробували такий цікавий і водночас простий кулінарний лайфхак, додайте теж масло при варінні картоплі. Ви зекономите не лише свій час, а й кошти на оплату електрики та газу. А зекономлений час витратіть його краще на приготування салату та сервірування столу.

картопляне пюре, фото з вільних джерел
картопляне пюре, фото з вільних джерел

Нагадаємо, за якою ціною зараз можна придбати дрова на зиму: про низьку вартість варто забути

Як повідомляв "Знай.ua", якщо у вас електроплита: як нагріти чи зварити їжу без світла у квартирі

Також "Знай.ua" писав, гріють на чверть гірше: чому ви втрачаєте тепло та гроші через ваші батареї