Відомий український кулінар, бренд-шеф магазину "Good Wine" та суддя проекту "МайстерШеф" Володимир Ярославський часто радує аудиторію цікавими рецептами та ділиться своїми кулінарними знаннями у соцмережі Instagram.

На цей раз кулінарний гуру розповів своїй армії шанувальників, як приготувати пухнасті оладки. Володимир зізнався, що саме ці ласощі викликають у нього теплі спогади про безтурботне дитинство.

Скріншот з Instagram, Вова Ярославський
Скріншот з Instagram, Вова Ярославський

Для першого етапу приготування знадобиться:

125 г теплої води
15 г цукру
3-4г сухих або 8г свіжі з дріжджів
60г звичайного борошна

Популярні новини зараз
Плювання в спину та глузування: у ТЦК скаржаться на неприязнь цивільних Бронювання більше не гарантія: нові правила змусять українців збиратись до війська Навесні пенсії українців перерахують: на скільки можуть збільшитись виплати Готуйтесь – буде дорожче: українцям стане складніше дозволити собі навіть шматок хліба
Показати ще

Усі інгредієнти потрібно змішати віночком і дати постояти 15 хвилин у теплому місці, доки не почне з'являтися піна.

Далі беремо такі продукти:
125 г теплого молока
1 жовток
15г цукру
190г борошна
Кілька солі

Замішати тісто до однорідності. Накрити рушником і залишити у теплому місці приблизно на годину.
Готуємо сковороду з олією для смаження - потрібно підігріти її на середньому вогні, і ложкою обережно викласти тісто. Смажити з боків, перевертаючи вироби.

Скріншот з коментарів, instagram.com/yaroslavskyi_vova/
Скріншот з коментарів, instagram.com/yaroslavskyi_vova/

Скріншот з коментарів, instagram.com/yaroslavskyi_vova/
Скріншот з коментарів, instagram.com/yaroslavskyi_vova/

Нагадаємо про десерт, який пам'ятають усі з дитинства: два рецепти "Хвороста" для дорослих та дітей до чаю.

Раніше ми повідомляли правильний рецепт смаженої картоплі: коли солити і чи потрібні цибулю з часником. Не забудьте залишити картоплю на залишковій спеці під кришкою на дві хвилини.

Також стало відомо, як спекти печиво тільки з 3 інгредієнтів без борошна: швидкий рецепт домашнього ласощів.