Піца є однією з найпопулярніших страв у світі. З роками її навчилися готувати з різними начинками, навіть солодкими, від чого вона стала схожою на пиріг. Однак для того, щоб її спекти, потрібно витратити чимало часу.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяА що, якщо перетворити піцу на мініатюрні порційні закуски? Це займе набагато менше дорогого часу, а за смаком вона нічим не поступається традиційній. Таку маленьку версію піци можна сміливо готувати на сніданок навіть дітям або на вечір до перегляду улюбленого фільму, на велику компанію.
Складові:
- Тісто листкове дріжджове - 500 грам
- Ковбаска салямі
- Сир твердий - 160 грам
- Кукурудза – 3 ст. ложки
- Перець болгарський – 1 шт.
- Кетчуп – 3-4 ст. ложки
- Крем-сир – 3 ст. ложки
- Олія для змащення
Процес приготування:
Тісто має розморозитись природним шляхом. Потім його потрібно розкачати до однорідної товщини та нарізати довільними формами.
Крем-сир змішати із кетчупом. Твердий сир натерти, а перець нарізати тонкими пластинками.
На змащений лист потрібно викласти шматочки тіста, змастити соусом, а зверху викласти всю начинку: перець, кукурудзу, ковбаску і сир. Випікати 20 хвилин при 180°.
Раніше ми писали про те, скільки яєць насправді потрібно додавати в драники: не потемніють і триматимуть форму
Як повідомляв Знай.ua, як приготувати вареники за 20 хвилин: рецепт-виручалка коли у вас мало часу
Також портал Знай.ua писав, спершу цибулю, після моркву, чи все разом? Як зробити засмажку, щоб супчик вдався