Страви з печінкою дуже сприятливо впливають на здоров'я людини та дієтологи вже неодноразово підтверджували цінність цього продукту. Однак не всім вона припадає до душі, особливо дітям. Все через непривабливий вигляд або, можливо, специфічний смак.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяБагато матусь йдуть на різні хитрощі, щоб нагодувати своїх малюків корисною їжею, яка їм не надто подобається. Печінку не обов'язково просто смажити або тушкувати, можна приготувати її в цікавішому варіанті - зробити оладки, але з ще одним секретним інгредієнтом.
Рецепт підказала Ліза Глінська із "МастерШеф".
Складові:
- 150 г гречаної крупи
- 300 мл води
- сіль за смаком)
- 500 г запеченого
- 2 цибулини
- 1 морква
- 2 яйця
- Рослинна олія (для смаження)
Приготування:
Відварюємо гречку у підсоленій воді. Нарізаємо цибулю та моркву. Обсмажуємо на сковороді.
Перебиваємо в комбайні печінку, гречку та моркву з цибулею. Додаємо яйця, сіль до смаку, чорний перець, за бажанням. Перемішуємо.
Обсмажуємо на розігрітій сковороді з додаванням олії. Буквально по декілька хвилин із кожного боку, щоб не пересушити. Після цього викладаємо на тарілку з паперовим рушником.
Раніше ми писали про те, чим замінити картоплю, огірки та горошок у салаті "Олів'є"? Прості варіанти зробити страву на Новий рік ще смачнішою
Як повідомляв Знай.ua, проста порційна закуска - піца на швидкуруч: якщо немає часу готувати традиційну
Також портал Знай.ua писав, що цікавий варіант сніданку - тост із бананом за 10 хвилин: на заміну солодким французьким гренкам