Урізноманітніть свій святковий стіл і спробуйте приготувати один з незвичних варіантів класичних голубців, а саме - голубці з ковбасою.

Замість м'ясного фаршу з рисом і овочами загорніть у капустяне листя ковбасну начинку - і ви здивуєтеся, як смачно вийде. Важливо їсти їх гарячими, щоб сир у начинці добре тягнувся.

Складники для приготування голубців:

  • Капуста білоголова - 300 г;
  • Ковбаса домашня - 300 г;
  • Твердий сир - 100 г;
  • Яйця - 1 шт.;
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.;
  • Панірувальні сухарі - 40 г;
  • Олія соняшникова - 2 ст. л.;
  • Сіль - за смаком;
  • Перець чорний мелений - за смаком.

Приготування голубців з ковбасою:

Листя капусти бланшуйте в підсоленій воді протягом 3 хвилин. Після цього злийте воду й коли воно охолоне, обережно видаліть тверду центральну частину.

Тепер наріжте цибулю і обсмажте її з двома столовими ложками олії у сковороді. Додайте нарізану кубиками цибулю та смажте протягом 10-15 хвилин, потім зніміть з вогню і залиште остигати.

Популярні новини зараз
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Показати ще

Нехай ковбаса охолоне, тоді покладіть її в посудину й додайте натертий сир, панірувальні сухарі та яйце. Приправте сіллю і перцем, ретельно перемішайте.

На капустяне листя викладіть трохи начинки, добре її утрамбуйте та сформуйте голубці у вигляді конвертиків. Далі розкладіть їх на деці, застеленому пергаментним папером, швом донизу. Випікайте голубці при 180°С протягом 20-30 хвилин.

Нагадаємо, сирна запіканка з манкою, яку ви приготуєте менш ніж за пів години: як зекономити час та нагодувати сім'ю смачно

Як повідомляв "Знай.ua", якщо ви не знаєте, що приготувати з гарбуза: швидкий рецепт, який стане вашим улюбленим

Також "Знай.ua" писав, покладіть цей інгредієнт в олів’є або вінегрет одразу після приготування: смак страв заграє новими барвами