Урізноманітніть свій святковий стіл і спробуйте приготувати один з незвичних варіантів класичних голубців, а саме - голубці з ковбасою.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗамість м'ясного фаршу з рисом і овочами загорніть у капустяне листя ковбасну начинку - і ви здивуєтеся, як смачно вийде. Важливо їсти їх гарячими, щоб сир у начинці добре тягнувся.
Складники для приготування голубців:
- Капуста білоголова - 300 г;
- Ковбаса домашня - 300 г;
- Твердий сир - 100 г;
- Яйця - 1 шт.;
- Цибуля ріпчаста - 1 шт.;
- Панірувальні сухарі - 40 г;
- Олія соняшникова - 2 ст. л.;
- Сіль - за смаком;
- Перець чорний мелений - за смаком.
Приготування голубців з ковбасою:
Листя капусти бланшуйте в підсоленій воді протягом 3 хвилин. Після цього злийте воду й коли воно охолоне, обережно видаліть тверду центральну частину.
Тепер наріжте цибулю і обсмажте її з двома столовими ложками олії у сковороді. Додайте нарізану кубиками цибулю та смажте протягом 10-15 хвилин, потім зніміть з вогню і залиште остигати.
Нехай ковбаса охолоне, тоді покладіть її в посудину й додайте натертий сир, панірувальні сухарі та яйце. Приправте сіллю і перцем, ретельно перемішайте.
На капустяне листя викладіть трохи начинки, добре її утрамбуйте та сформуйте голубці у вигляді конвертиків. Далі розкладіть їх на деці, застеленому пергаментним папером, швом донизу. Випікайте голубці при 180°С протягом 20-30 хвилин.
Як повідомляв "Знай.ua", якщо ви не знаєте, що приготувати з гарбуза: швидкий рецепт, який стане вашим улюбленим
Також "Знай.ua" писав, покладіть цей інгредієнт в олів’є або вінегрет одразу після приготування: смак страв заграє новими барвами