Святковий новорічний стіл важко уявити без салату "Олів'є". Його продовжують готувати з року в рік, то ж страва вже стала традиційною для багатьох українських сімей.

Попри те, що салат дуже смачний, але він вже добряче приївся. Тому пропонуємо цього року зробити виняток і спробувати дещо нове. Готується цей салат дуже просто та швидко, буквально 5 хвилин, з простих та доступних усім інгредієнтів.

Складники для приготування святкового салату:

  • 250 г шинки;
  • 1 свіжий огірок;
  • 200 г консервованої квасолі (або заздалегідь відвареної);
  • 200 г консервованої кукурудзи;
  • сіль та чорний перець – до свого смаку;
  • майонез – для заправки.
  • зубок часнику – за бажанням

Новий рік, фото pravmir
Новий рік, фото pravmir

Приготування новорічного салату:

Наріжте соломкою шинку та свіжий огірок, якщо є бажання можна нарізати маленькими кубиками. Злийте рідину з кукурудзи та квасолі. Квасолю для приготування салату можна використовувати абсолютно будь-яку – як білу, так і червону на ваш смак.

Тепер з'єднайте всі інгредієнти, посоліть їх та поперчіть до смаку. Після цього заправте салат майонезом і добре перемішайте. Ось так просто приготувати свіжий, ситний та неймовірно смачний салат для новорічного чи іншого святкового столу. Перед подачею прикрасіть його улюбленою зеленню.

Популярні новини зараз
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще

Святкування Нового року, фото ubr
Святкування Нового року, фото ubr

Нагадаємо, сирна запіканка з манкою, яку ви приготуєте менш ніж за пів години: як зекономити час та нагодувати сім'ю смачно

Як повідомляв "Знай.ua", якщо ви не знаєте, що приготувати з гарбуза: швидкий рецепт, який стане вашим улюбленим

Також "Знай.ua" писав, покладіть цей інгредієнт в олів’є або вінегрет одразу після приготування: смак страв заграє новими барвами